anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

abonament 5,5 euro

Marcodamian1201
Începător

Am cumparat acest abonament, dar am ramas fara net la 2 minute dupa ce l-am cumparat, iar acum inca nu am net, Ce sa fac? Nu mi s-a activat? Am ales optiunea cu eSIM. Nu mi s-a activat? Nu raspunde nimeni de la Orange.

1 Soluţie acceptată‚

Salutare, îmi pare rău pt răspunsul ăsta așa întârziat , am rezolvat problema , au uitat cei de la “magazinul orange “ să mi trimită emailul de “configurarea Esimului” , și din cauza asta am rămas fără internet până mi-au trimis respectivul email.. 

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil nu s-au alocat toate resursele incluse sau e vreo eroare.

Încearcă să le scrii din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde le scrii ce ne-ai spus aici sau din Chat Djingo  , unde alegi tot transfer operator.

Dacă suni la 300, mergi pe linia robotului și cere să intri in legătură cu un operator, de regulă este valabilă scurtătura 5-2-0.

Sper să reușești!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Marcodamian1201

Ai cumpărat cu număr nou sau ai făcut migrare de la cartela?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Trixen
#StarMember

Salutare,
Ai cumparat un abonament nou sau ai migrat de la cartela? Pentru migrare, ma astept sa primesti un mesaj ca s-a trecut la abonament. Fara mesaj, e posibil sa nu se fi activat abonamentul si sa fii inca pe PrePay/Yoxo.
Ai facut configurarea profilului de eSIM? Dupa activarea eSIM cartela normala se dezactiveaza (ramai fara semnal la telefon). Abia dupa ce termini configurarea eSIM-ului in telefon vei putea sa folosesti cartela/abonamentul.

DanielaH
Moderator

@Marcodamian1201, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii despre situația ta. Mulțumim.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Salutare, îmi pare rău pt răspunsul ăsta așa întârziat , am rezolvat problema , au uitat cei de la “magazinul orange “ să mi trimită emailul de “configurarea Esimului” , și din cauza asta am rămas fără internet până mi-au trimis respectivul email..