anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

abonament 5,5 euro

Marcodamian1201
Începător

Am cumparat acest abonament, dar am ramas fara net la 2 minute dupa ce l-am cumparat, iar acum inca nu am net, Ce sa fac? Nu mi s-a activat? Am ales optiunea cu eSIM. Nu mi s-a activat? Nu raspunde nimeni de la Orange.

1 Soluţie acceptată‚

Salutare, îmi pare rău pt răspunsul ăsta așa întârziat , am rezolvat problema , au uitat cei de la “magazinul orange “ să mi trimită emailul de “configurarea Esimului” , și din cauza asta am rămas fără internet până mi-au trimis respectivul email.. 

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Probabil nu s-au alocat toate resursele incluse sau e vreo eroare.

Încearcă să le scrii din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde le scrii ce ne-ai spus aici sau din Chat Djingo  , unde alegi tot transfer operator.

Dacă suni la 300, mergi pe linia robotului și cere să intri in legătură cu un operator, de regulă este valabilă scurtătura 5-2-0.

Sper să reușești!

Baftă!

RafaHelper
#StarMember

Salut @Marcodamian1201

Ai cumpărat cu număr nou sau ai făcut migrare de la cartela?

Trixen
#StarMember

Salutare,
Ai cumparat un abonament nou sau ai migrat de la cartela? Pentru migrare, ma astept sa primesti un mesaj ca s-a trecut la abonament. Fara mesaj, e posibil sa nu se fi activat abonamentul si sa fii inca pe PrePay/Yoxo.
Ai facut configurarea profilului de eSIM? Dupa activarea eSIM cartela normala se dezactiveaza (ramai fara semnal la telefon). Abia dupa ce termini configurarea eSIM-ului in telefon vei putea sa folosesti cartela/abonamentul.

DanielaH
Moderator

@Marcodamian1201, te așteptăm în continuare să revii cu mai multe detalii despre situația ta. Mulțumim.

Salutare, îmi pare rău pt răspunsul ăsta așa întârziat , am rezolvat problema , au uitat cei de la “magazinul orange “ să mi trimită emailul de “configurarea Esimului” , și din cauza asta am rămas fără internet până mi-au trimis respectivul email..