la 08-05-2026 02:13 PM
Buna ziua.
Vreau sa portez un numar la orange dar formularul online nu ofera optiunea de a alege data efectiva a portarii conform precizarilor ANCOM. Cum procedez? Nu as vrea sa se realizeze portarea inainte de o anumita data, dar cu precizarea ca ma incadrez in cele 25 de zile lucratoare.
Multumesc.
08-05-2026 02:28 PM - editat 08-05-2026 02:52 PM
Corect. Mai întâi ți se livrează SIM-ul, iar apoi poți continua procesul de portare. Data portarii o vei completa ulterior, după primirea SIM-ului.
Dupa primirea si activarea numarului temporar, vei primi un link care te va duce catre pagina in care poti completa data la care doresti sa te portezi. Vei avea un interval de timp din care iti vei putea alege data portarii.
Mai multe detalii in link-ul de mai jos:
https://www.orange.ro/help/cum-portez-online-un-numar-de-telefon-in-reteaua-orange
"După livrarea noului SIM, se va activa numărul temporar și vei primi un email/SMS cu un link către comanda de portare, unde vei putea alege două intervale de timp în care dorești să se efectueze portarea."
la 08-05-2026 02:21 PM
Salutare!
Vorbim de Orange cartela/abonament sau Yoxo?
Daca vrei portare pe abonament, iti apare pagina de mai jos?
Eu nu am ce numar sa portez si nu pot trece mai departe (la data portarii).
la 08-05-2026 02:23 PM
Abonament la abonament.
Eu am incercat de pe telefon si ma duce pana la pasul final fara a afisa vreo optiune de alegere a datei.
08-05-2026 02:24 PM - editat 08-05-2026 02:25 PM
Datele legate de portare le vei completa dupa ce vei activa sim-ul temporar. Ai detalii in linkul atasat mai sus.
la 08-05-2026 02:26 PM
Aha. Daca inteleg bine, contractul incepe de la primirea sim-ului si portarea se efectueaza la data la care am nevoie?
08-05-2026 02:28 PM - editat 08-05-2026 02:52 PM
Corect. Mai întâi ți se livrează SIM-ul, iar apoi poți continua procesul de portare. Data portarii o vei completa ulterior, după primirea SIM-ului.
Dupa primirea si activarea numarului temporar, vei primi un link care te va duce catre pagina in care poti completa data la care doresti sa te portezi. Vei avea un interval de timp din care iti vei putea alege data portarii.
Mai multe detalii in link-ul de mai jos:
https://www.orange.ro/help/cum-portez-online-un-numar-de-telefon-in-reteaua-orange
"După livrarea noului SIM, se va activa numărul temporar și vei primi un email/SMS cu un link către comanda de portare, unde vei putea alege două intervale de timp în care dorești să se efectueze portarea."
la 08-05-2026 02:29 PM
Ok. Mulțumesc pentru precizari.
la 08-05-2026 02:23 PM
Salutare!
Datele legate de portare le poti completa dupa primirea sim-ului nou (activarea numarului temporar).
Găsești toți pașii necesari pentru portarea unui număr în rețeaua Orange prin comandă din magazinul online în linkul de mai jos.
https://www.orange.ro/help/cum-portez-online-un-numar-de-telefon-in-reteaua-orange-1
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor