anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Numere de telefon pentru asistenta Orange

Laura_cio
Senior
Dacă am nevoie de informatii despre produsele si serviciile Orange, care sunt numerele pe care le pot apela?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare.

Dacă ai nevoie de informații generale care nu necesită verificarea contului tău atunci mai bine cauți aici, în comunitate sau întrebi membrii comunității, care sunt clienți ca și tine.

O altă variantă este Djingo: https://comunitate.orange.ro/questions/1991695-pareri-djingo-asistentul-virtual-orange

Dacă vrei să ceri o ofertă sau ai probleme și este nevoie de verificarea contului tau personal Orange, atunci poți vorbi pe chat în aplicația My Orange - Mai multe - Contact - Scrie-ne sau poți apela numerele de mai jos:

300 - din rețeaua Orange - de luni până vineri, între orele 08:00 – 20:00 și sâmbătă - duminică și sărbători legale între 9:00 - 18:00 persoane fizice (9:00 - 17:00 persoane juridice)

• gratuit pentru clienții abonați din reţeaua Orange;
  • pentru clienții PrePay sunt gratuite primele 2 apeluri efectuate într- un interval de 30 de zile; începând cu al 3-lea apel din acest interval, transferul către un consultant va fi taxat cu 0,55 euro credit/apel
  • pentru clienții Yoxo apelul se taxează cu 0.55 euro/apel, TVA inclus. 

0374.30.03.00 - din orice rețea, apel cu tarif normal

+40 374 300 300 - din roaming, taxat ca apel internaţional către România

401 - Serviciul Suport Clienți pentru abonați, 24 de ore din 24, 7 zile din 7, tarif naţional 0.14 euro/minut, TVA inclus, primele 40 de secunde sunt gratuite

474 - limba maghiară pentru PrePay și abonamente (luni până vineri, între orele 08:00-20:00 și sâmbăta, între orele 08:00-16:00)

228 - pentru persoane cu deficiente de auz (08:00-20:00); nu poate fi accesat în Roaming

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

64 Răspunsuri 64

GeorgianaD
Ex Moderator

Salut, @Blue7! Bun venit in Comunitate!

Pentru activare sau dezactivare optiuni, poti utiliza numarul *100#. Meniul interactiv de acolo iti permite sa iti reincarci cartela PrePay.

R3619130022724
Începător

Bună ziua!

Numărul de abonat este R3619130022724

Mi-au fost suspendate serviciile pentru neplata în situația în care mai avem 2 zile pana la data scadenta. Cum este posibil sa se întâmple asa ceva? Pe langa faptul ca mai avem timp pana sa pot plătii fără vreo penalizare, înainte sa se suspende un serviciu nu se anunță clientul? Incredibil :)).

Cum putem rezolva problema? În situația în care în momentul de fata nu am nicio factura, dar eu am suspendat pentru neplata.

Mulțumesc! 

Salut!

Suspendările pentru neplată au loc doar în situația în care există facturi restante care au depășit data scadentă.

Am transmis situația ta colegilor noștri care te vor apela. Te așteptăm să revii să ne spui dacă problema s-a rezolvat.

O zi frumoasă!

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Nagyzoltan
Începător

Buna seara.Am o problema,nu stiu cum autentific in my orange,nu mai stiu adresa de mail si parola.In data de 12-04-2026 s-a emis factura Orange in valoare de 141.95 lei (suma contine si rata de produse). Va amintim ca suma totala facturata si neachitata de pe contul dumneavoastra, inclusiv factura curenta, este de 141.82 lei. Puteti plati sau verifica facturile si ratele in My Orange, https://orange.onelink.me/GOEp/8zu8v1ki, sectiunea 'Consum si facturi'. Detaliile necesare platii sunt: cod 0349109355, ref 5168138391, nr JAT013976725.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai incercat sa recuperezi parola folosind numarul de telefon asociat contului?

https://www.orange.ro/accounts/start-reset-password 

Apoi te loghezi cu numărul de telefon si noua parola setată.