anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu mai pot trimite mesaje text

Alenati
Începător
De ce nu pot sa mai trimit mesaje text din telefon, către alta persoana? Am de vreo săptămână aceasta problema și nu știu cum sa o rezolv.
5 Răspunsuri 5

svetalex
Senior certificat
Salut! Ne poți ajuta cu mai multe detalii legate de situația pe care o întâmpini? Îți apare un anumit mesaj de eroare? Descrie puțin pașii pe care îi faci. Ai încercat un restart al telefonului?

BlackWolf
Senior certificat
Verifica daca ai următoarele setări, in special numarul centrului de mesaje pentru a putea folosi serviciul Mesaje Scrise - în meniul telefonului tău, la secţiunea Mesaje/Setari mesaje: tip: TEXT lungime: 160 caractere centru de mesaje: +40744946000 tip conexiune: GSM valabilitate: maximă Numărul Centrului de Mesaje poate fi adaugat urmând paşii: Aplicația de Mesaje > Setări mesaje > Profil original (Default profile) > Numărul Centrului de Mesaje: +40744946000. Apoi da un restart la telefon.

Pololică
#StarMember
Ai trecut de la cartela (prepaid) la abonament (postpaid) sau invers? Pare absurd, dar ai terminat unitatile nationale (daca vorbim de numar din alta retea nationala)? Ai credit pentru sms-urile de depasire sau internatinale?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ce s-a schimbat acum o saptamana? Ai schimbat SIM-ul? Ai facut vreo modificare pe cont? Ca idee, asa cum ziceau si colegii de mai sus, in general, problema asta e cauzata de un centru de mesaje incorect. Dar daca nu s-au facut niciun fel de modificari pe cont sau schimbari de SIM, si a functionat pana acum, ar trebui sa functioneze si de acum inainte. Deci, o sa avem nevoie de ceva mai multe detalii. Despre ce model de telefon vorbim? Ce eroare primesti cand incerci sa trimiti un mesaj? Se intampla cu orice numar sau doar unul/unele in mode deosebit? Mai ai resurse disponibile pentru trimiterea acelui mesaj (SMS-uri incluse sau credit)?
Client Orange

DanielaH
Moderator
@Alenati, s-a rezolvat problema cu trimiterea de mesaje? Te așteptăm să revii cu mai multe detalii. Mulțumim.