anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

La reincarcarea din aplicatie se primesc si puncte pinata party si puncte thank you?

Dany_Comunity
Junior entuziast
Bună ziua! As dori sa știu dacă atunci când reincarcam din aplicația my orange un numar prepay primim atat puncte pentru "pinata party", dar și puncte "thank you".
Am reincarcat o cartela și am primit doar puncte thank you (am plătit creditul reincarcat pe factura de abonament). Pe mine ma interesau mai mult acele puncte pentru pinata. Știe cineva cum le pot obține pe acelea?
1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember
Dany, da, cum iti ziceam, reincarcarea recurenta (automata) nu e luata in considerare pt Pinate. Cred ca explicatia e ca reincarcarea nu e facuta neaparat din aplicatie, ci pur si simplu din/prin contul My Orange. Cat despre punctele OTY, eu zic sa verifici exact cate puncte iei, din My Orange, varianta desktop/browser. In pagina principala, pe la mijloc, gasesti o rubrica "Orange Thank You", apesi "Istoric" si intri in pagina dedicata punctelor OTY. Eu platesc mai mult 150 de lei pe luna, dar nu am primit mai mult de 3.77 puncte, cum vezi in capturile de ecran de mai jos. Unii cred ca primesc 20% din valoarea facturii, asa se poate intelege din "primesti 20% din valoarea facturii in puncte Thank You ", dar calculul e altul. O data ca se ia in calcul valoarea facturii fara TVA, apoi e aceeasi poveste ca la Pinata Party. conditia e sa platesti prin aplicatia My Orange. Cea mai importanta chestiune, e modul de calcul real al punctelot OTY: "Un abonat Orange primeste echivalentul in puncte Thank You a 20% din valoarea consumului facturat, daca plateste online factura prin aplicatiile My Orange sau Orange Money pana la scadenta contractuala. De exemplu, pentru un consum facturat de 100 Euro, formula de alocare puncte este: 20%*100= 20 euro *0.10 = 20 OTY (unde 1 OTY = 10 centi)." Asa ca saca pt 100 de euro fara TVA primesti 20 puncte OTY, adica 20 de centi, nu ai cum sa primesti 6 euro pt o factura (mult) mai mica de 100 de euro. A fost un topic pe tema asta foarte discutat si disputat, acum 5 luni. Daca ai rabdare, il poti parcurge. :) DETALII: https://comunitate.orange.ro/questions/2752694-nealocare-puncte-orange-20-valoarea-facturii

Vizualizare soluţie în postul original

48 Răspunsuri 48

Dany_Comunity
Junior entuziast
Țin sa specific ca acei euro sunt obținuți din valoarea triplata a punctelor....

Viocat
Senior certificat
Euforia punctelor:). Daca tu esti multumit, ce mai conteaza ce spunem noi? Aduna cat mai multe puncte, macar sa iti iei un telefon pe masura!

Dany_Comunity
Junior entuziast
Nu mulțumit, ci extrem de mulțumit, atâta timp cât vad punctele acumulate, și totodată răsplătite. Ii răspund pe aceasta cale lui Delfinas ca am specificat de mai multe ori ca pe mine ma avantajează extrem de mult valoarea punctelor triplata, pentru ca doar asa am cumpărat ultimul telefon, și la fel voi cumpăra și pe acesta de anul în curs. Eu acum am un s20 însă îmi doresc sa trec la s22(îmi plac doar telefoanele mici)Și contează enorm atunci când din prețul lui de baza care va fi probabil în jur de 850-900 de euro, sa îmi scadă 150 sau 200 de euro, bani făcuți din puncte. Pe langă asta, mai prind și te miri ce promoție, și uite asa îl cumpăr cu poate 30 la suta mai putini bani. Va încurajez sa faceți și voi la fel, veți avea o satisfacție extraordinara ca să va vedeți răsplătit efortul de a va strânge acele puncte punct cu punct.

Vlad_D
Junior entuziast
Daca vrei puncte Thank you suplimentare, fa-ti un card Orange Money si plateste factura cu el sau foloseste la diverse tranzactii.