anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

La reincarcarea din aplicatie se primesc si puncte pinata party si puncte thank you?

Dany_Comunity
Junior entuziast
Bună ziua! As dori sa știu dacă atunci când reincarcam din aplicația my orange un numar prepay primim atat puncte pentru "pinata party", dar și puncte "thank you".
Am reincarcat o cartela și am primit doar puncte thank you (am plătit creditul reincarcat pe factura de abonament). Pe mine ma interesau mai mult acele puncte pentru pinata. Știe cineva cum le pot obține pe acelea?
1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember
Dany, da, cum iti ziceam, reincarcarea recurenta (automata) nu e luata in considerare pt Pinate. Cred ca explicatia e ca reincarcarea nu e facuta neaparat din aplicatie, ci pur si simplu din/prin contul My Orange. Cat despre punctele OTY, eu zic sa verifici exact cate puncte iei, din My Orange, varianta desktop/browser. In pagina principala, pe la mijloc, gasesti o rubrica "Orange Thank You", apesi "Istoric" si intri in pagina dedicata punctelor OTY. Eu platesc mai mult 150 de lei pe luna, dar nu am primit mai mult de 3.77 puncte, cum vezi in capturile de ecran de mai jos. Unii cred ca primesc 20% din valoarea facturii, asa se poate intelege din "primesti 20% din valoarea facturii in puncte Thank You ", dar calculul e altul. O data ca se ia in calcul valoarea facturii fara TVA, apoi e aceeasi poveste ca la Pinata Party. conditia e sa platesti prin aplicatia My Orange. Cea mai importanta chestiune, e modul de calcul real al punctelot OTY: "Un abonat Orange primeste echivalentul in puncte Thank You a 20% din valoarea consumului facturat, daca plateste online factura prin aplicatiile My Orange sau Orange Money pana la scadenta contractuala. De exemplu, pentru un consum facturat de 100 Euro, formula de alocare puncte este: 20%*100= 20 euro *0.10 = 20 OTY (unde 1 OTY = 10 centi)." Asa ca saca pt 100 de euro fara TVA primesti 20 puncte OTY, adica 20 de centi, nu ai cum sa primesti 6 euro pt o factura (mult) mai mica de 100 de euro. A fost un topic pe tema asta foarte discutat si disputat, acum 5 luni. Daca ai rabdare, il poti parcurge. :) DETALII: https://comunitate.orange.ro/questions/2752694-nealocare-puncte-orange-20-valoarea-facturii

Vizualizare soluţie în postul original

48 Răspunsuri 48

Viocat
Senior certificat
Pai cred ca asa aduna 6 puncte, nu 6 euro la fiecare factura.

Așa a fost, ai perfecta dreptate. Dar, Pentru că am încărcat în fiecare luna 3 cartele, dar și pentru că am făcut multe tranzacții cu acel card"Orange money", am strâns ceva puncte, mă îndrept spre 1000, adică în jur de 300 de euro in magazinul on line. E minunat ! Exista oare vreun prag, o limită...?!

Screenshot_20230802-235754_My Orange.jpg

Vreau sa fac mult mai multe pân când termin abonamentul...

Dany_Comunity
Junior entuziast
Nu zic ca nu aveți dreptate, însă eu am văzut în graficul punctelor Thank you ca aveam înainte de plata facturii, puncte în valoare de 22 de euro, iar după plata, pucte în valoare de 28 de euro. Și în lunile trecute la fel, euro creștea după fiecare plata sau tranzacție pe care o făceam din cardul maney sau din aplicația my orange. Adică, deși nu prea am făcut prea multe operații, aveam în vara doar 9 euro în urma punctelor acumulate, iar acum am 22. Și, în magazinele on line sunt destul de valoroase și ne încurajează astfel sa le înmulțim cât mai mult.

Viocat
Senior certificat
Dany bafta la cules de oty. Sper sa faci si numarul de pinate inainte de expirarea termenului, daca nu ne intalnim la pinata 4, dar sa nu te mai grabesti la reincarcare!

Mulțumesc. Chiar am avut bafta. Daca la inceputul anului aveam doar 22 de euro, acum am 240. Deja până la finalul contractului de abonament, nădăjduiesc să le triplez, desi nu știu dacă este prevăzut un prag anume...

delfinas
#StarMember
Dany, te uiti la punctele pt magazinul fizic sau la cele triplate, pt magazinul online? Poate ca ai primit ceva mai multe puncte pt tranzactiile din Orange Money, dar nu pt plata facturii Orange. Ce spune istoricul punctelor OTY din My Orange, cate ai primit luna trecuta?

Vio73
#StarMember
Salutare! Eu fac reîncărcarea din My Orange via Pinata Party - Câștigă pinate și apoi selectez opțiunea. De fiecare dată am primit pinatele corespunzătoare. La fel procedez și la facturi, etc. Ai mai jos și ceva poze! Succes!

delfinas
#StarMember
Vio, important e să facă reîncărcare sau plata facturii din aplicația My Orange. Eu așa fac, nu din Pinata, și primesc pinate de fiecare dată. Pinata e un submeniu al aplicației, la fel că "Facturi" și "Reîncarcă", nu e o aplicație separată, deci orice acțiune faci in cadrul My Orange se ia în calcul, indiferent din care rubrică. Și în regulamentul Pinata Party se spune să face acțiunile din aplicația My Orange, nu din submeniul Pinata Party. Singura "greșeală" a lui Dany e faptul că reîncărcarea e recurentă, se face automat la o anumită dată, fara vreo intervenție din partea titularului, deci nu se face prin aplicație, cu sistemul ii aplică plata direct pe factură. Dacă aceeași plată o făcea personal, "manual", din aplicația My Orange, atunci nu ar fi fost motive sa nu primească pinate.

Vio73
#StarMember
Nici eu nu primesc pinatele dacă nu folosesc variantele arătate mai sus. Am pățit și eu de vreo câteva ori ( nu am primit nimic), când nu am făcut așa.

Dany_Comunity
Junior entuziast
Va multumesc mult. Am întrat în toate submeniurile aplicației și intr-adevar, formula de calcul pe care o descrie acolo, la mine se aplica perfect. Acum am 28 de euro , vorbim de varianta triplata a punctelor. Deși și mie mi se pare prea frumos sa fie adevărat, cum strâng un punct, cum se adaugă1,5 lei la euro strânși. Exact cum spune acolo : 1 punct= 0,3 euro(repet. varianta magazin online. Am strâns în doar câteva luni acești euro, iar factura a fost în jur de 150 de lei, plus alte puncte din tranzacții cu cardul(care, asa cum am mai spus, nu au fost foarte multe, maxim 10 lunar). Deci algoritmul este corect, felicitări orange...!

Dany_Comunity
Junior entuziast
Am uitat sa specific ca factura am platit-o mereu din cont, deci mi-au dar mereu 20% din valoarea ei în puncte, a.î.s-au strâns acei euroAm facut treaba asta in vreo cateva luni,4 sau 5. Mult succes tuturor !

Viocat
Senior certificat
@Dany asa cum banuiam, valorile oty descrise de tine erau in magazinul online conditionate de prelungirea cu 24 luni a abonamentului. Sa fie cat mai mare portofelul de oty, dar nu uita ca expira in 36 luni, asa ca foloseste-le cu cap, inainte de expirare.

Categoric că le folosesc in acel interval de 3 ani. După un an am aproape 300 de euro, visez sa strâng peste 700(chiar e posibil daca faci reîncărcări și dacă faci tranzacții cu cardul Orange money

 

 

 

Teoretic, calculele ar fi asa (fara a include punctele aferente facturii):

  • 50 puncte card Orange Money (50 de utilizari x 1 punct fiecare, indiferent de valoare)
  • 60 puncte reincarcari cu plata la factura (3 reincarcari de minim 6E x 20 puncte fiecare)

Total: 110 puncte lunar. Intr-o perioada de 24 de luni poti strange 2.440 puncte. Valoarea lor este asa:

  • 2.440 x 0.10E = 244E (daca NU prelungesti, online, pentru inca 24 de luni cu achizitie de telefon, dar achizitionezi "la liber" telefon sau accesorii)
  • 2.440 x 0.30E = 732E (daca prelungesti, online, pentru inca 24 de luni cu achizitie de telefon)

La cifrele astea se vor mai adauga punctele pentru plata la timp a facturile (sunt niste virgule, dar, dupa cum vezi, la doi ani si cu achizitie de telefon cu prelungire inca doi ani probabil vei ajunge pe la 750E, suma fiind variabila in functie de valoarea fara TVA a abonamentului pe care il ai).

Mulțumesc frumos Pololica, într-adevăr așa este. Iata că după fix un an de abonament, am aprox.270 de euro strânși, asta pentru că nu am făcut tranzacții cu cardul la maxim. Însă mă îndrept spre acel plafon de peste 700 de euro în anul următor de abonament, sper doar sa nu se modifice ceva pentru că este extrem de tentant pentru cineva care vrea să își ia un telefon premium  cu abonament făcut on line, la un un preț cât mai mic...