anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Download app din Orange Cloud

horescu
Junior
Bună seara. Încerc să descarc pe PC aplicația "Download App" din Orange Cloud dar, de fiecare dată îmi apare fereastra pe care o atașez la acest mesaj. Ce pot face? Vă mulțumesc.
3 Răspunsuri 3

mihai_13
Maestru
msvcr100.dll este parte din Microsoft Visual C++ și este necesar pentru a rula programe dezvoltate cu Visual C ++. - ai doua variante 1-ori faci uptodate la visual C++ si-l aduci la zi .... ori 2- cobori fisierul DLL si il bagi/instalezi in sistem 32 . - ai grija pentru ce windows cauti dll 32bit sau 64bit - dll (Dynamic Link Library) - sper sa te pricepi sa faci treaba asta 🙂 daca nu incearca sa cauti tutoriale pe gogu - iar downloadul sa-l faci de pe microsoft nu din surse adiacente.

Trixen_old
Cunoscător
Asa cum scria si mihai_13 mai devreme, fisierul face parte din Visual C++ 2010. Poti descarca si apoi instala de pe site-ul Microsoft pachetul de fisiere reditribuite pentru C++ 2010: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555 (32bit) sau https://www.microsoft.com/en-US/Download/confirmation.aspx?id=14632 (64bit) - dupa aceasta ar trebui sa iti mearga si aplicatia. Din pacate nu stiu daca aplicatia este pe 32 sau pe 64 de biti, dar iti recomand sa incerci cu 32 prima data.

DanielaH
Moderator
@horescu, ai reușit să descarci aplicația? Te așteptăm să revii în Comunitate cu mai multe detalii. Mulțumim.