la 12-06-2025 12:08 AM - editat ultima oară la 12-06-2025 10:41 AM de MihaelaA
Buna seara,am și eu o mare problema
Cum pot dezactiva opțiunea cloud de la*100# și abonamentul Netflix nu știu cum să le dezactivez din My Orange,va mulțumesc și o seara frumoasa :
la 12-06-2025 08:20 AM
Buna @Alexa0409
Orange cloud - aici regasesti info despre optiunea orange cloud, activare/dezactivare si tarife
Netflix - iar aici gasesti info despre optiunea Netflix, activare/dezactivare.
Sper ca informatiile sa te ajute. Te asteptam sa ne spui daca ai reusit!
Zi cu soare!🌞
la 12-06-2025 01:45 AM
După cum scrie și aici [1], dezactivarea abonamentului Netflix se face de pe site-ul netflix.com, din secțiunea Cont.
Succes!
12-06-2025 06:20 AM - editat 12-06-2025 06:21 AM
Salutare!
,,Clienții Orange care au activat serviciul Netflix cu plata pe factura Orange, cu ofertele valabile până în data de 24.04.2024, vor putea dezactiva serviciul doar de pe site-ul netflix.com, dezactivarea din MyOrange nemaifiind posibilă.
După logarea în contul Netlfix, se alege ramura Cont/ Anulează abonamentul (Account/ Cancel Membership)."
Am găsit acest anunț în Comunitate, deci s-ar putea să ți se dea voie doar din contul de Netflix, dacă nu merge din My Orange.
12-06-2025 06:42 AM - editat 12-06-2025 06:47 AM
Salut!
Legat de opțiunea Orange Cloud, nu am găsit un răspuns recent, ci doar unul arhivat, dar poți vedea daca funcționează sau nu.
"Poţi dezactiva opţiunea Orange Cloud în orice moment prin apel la 300 sau printr-o cerere în orice magazin Orange.
De asemenea, poți dezactiva singur opțiunea din contul tău online astfel:
Autentifică-te în contul tău
Accesează ramura Orange Cloud din meniul din partea stângă, iar de acolo dai click pe opțiunea detalii utilizatori
Îți va apărea un tabel cu numerele de telefon de pe contul tău de unde poți dezactiva opțiunea de cloud cu click pe modifică opțiunea în dreptul numărului respectiv
Bifezi dezactivează și apoi confirmă
După dezactivarea opţiunii poţi descărca tot ce ai salvat în Orange Cloud în maxim 30 de zile; ulterior, tot conţinutul va fi şters."
Poți încerca și varianta din My Orange - Contact și Feedback - Scrie-ne, apoi sa tastezi dezactivare Orange cloud
Legat de Netflix, vei găsi detalii pe site-ul celor de la Netflix,
https://help.netflix.com/ro/node/407
O zi frumoasa
la 12-06-2025 08:20 AM
Buna @Alexa0409
Orange cloud - aici regasesti info despre optiunea orange cloud, activare/dezactivare si tarife
Netflix - iar aici gasesti info despre optiunea Netflix, activare/dezactivare.
Sper ca informatiile sa te ajute. Te asteptam sa ne spui daca ai reusit!
Zi cu soare!🌞
12-06-2025 08:37 AM - editat 12-06-2025 08:44 AM
Buna,
1. Pentru dezactivare Orange Cloud încearcă din aplicația my Orange:
My Orange - altele - servicii - Orange care -Orange Cloud (daca nu reușești apelează 300).
2. Pentru Netflix poti modifica sau dezactiva abonamentul Netflix în orice moment, după prima lună de facturare, dacă accesezi secțiunea Netflix din contul tău Orange sau poți modifica abonamentul direct de pe www.netflix.com, din secțiunea „Cont”.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor