anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce nu mai sunt oferte?

Gica_nelu
Începător
Dc nu mai este oferite
12 Răspunsuri 12

Ascary
Campion certificat
Salut. Te rog sa editezi întrebarea și să ne explici mai pe larg ce anume ai vrea să știi.

delfinas
#StarMember
"Dc nu mai este oferite" ce? Hai sa facem un efort si sa detaliem un pic problema, ca sa si primim un ajutor...

Vio73
#StarMember
Nu înțeleg la ce te referi. Dar poți reveni cu o altă întrebare prin care să clarifici ce dorești.

Laura_cio
Senior
Gica nelu, nu ai terminat de întrebarea. Subiectul tău poate fi dezbătut dacă revii cu detalii. Te așteptăm!

DanielaH
Moderator
@Gica nelu, bine ai venit în Comunitate! Am presupus ca ai vrut sa întrebi de ce nu mai sunt oferte și am editat titlul întrebării tale. E corect? Revino, te rog, si dă-ne mai multe detalii ca sa te putem ajuta. La ce fel de oferte te referi?

Stefanidis
Junior entuziast
Salut! Poate pentru că nu este sezonul lor. Așteaptă perioadele consacrate ofertelor (BlackFriday - de exemplu). Urmărește site-ul Orange, reclamele de la TV, sau intră într-un Orange Shop și întreabă dacă și când vor mai fi oferte.

teacher_
#StarMember
Salut! În speranța că ne vom lamuri, pot sa bănuiesc că se referă la oferte prepay, pentru că la abonament sunt destule. Sau e doar o întrebare de "verificare" să vadă dacă chiar se publică întrebările aici, și gata.

Razvan
#StarMember
La abonamente sunt oferte la portare, la retenție și poți beneficia de discounturi suplimentare la achiziția unui telefon mobil prin Orange Hot Summer, disponibil pana pe 2 septembrie. La o abonare/prelungire pe 24 de luni, primești dublu resurse de internet mobil inclus în abonament. Enjoy.

svetalex
Senior certificat
Bună ziua. Prin programul Hot Summer mi-am cumpărat sâmbătă Samsung A70 cu 25% reducere. Reduceri similare au fost și vineri și joi. Ulterior nu am mai urmărit eu :) Așa că dacă vă doriți un telefon redus, urmăriți zilnic ofertele în jurul prânzului

Romeo_
Senior certificat
Oferte sunt mai tot timpul,depinde ce te intereseaza...trebuie sa intri zilnic si sa verifici pe site

Cozmin
Junior entuziast
Chiar nu prea inteleg de ce nu prea mai au oferte atractive si net prea putin la abonament, la cartela prepay ai net cat vrei pe cand la abonament nimic. Ca sa nu mai spunem de faptul ca inainte la fidelizare aveai oferte foarte bune la telefoane. Acum la cel mai mic abonament trebuie sa cumperi telefonul in rate.

Cozmin
Junior entuziast
Pai in primul rand imi cer scuze ca va corectez, dar ati scris intrebarea gresit si in al doilea rand am stat si m.am gandit bine de ce Orange a modificat abonamentele si ofertele astfel incat noi sa fim nemultumiti. E vorba de faptul ca ani la rand au fost vandute telefoane la abonament, la preturi foarte mici si foarte multi au dat teapa firmei de telefonie si astfel nu mai sunt asa increzatori.