Mulțumesc, tuturor, pentru sfaturi! In primul rând, va anunț ca am reușit. După ce am șters tot ce se putea șterge, am dezactivat toate notificările posibile, mi-am dat seama ca ceva îmi scapă, nu se leagă. De partea cu dezactivarea/ștergerea aplicațiilor s-a ocupat soțul meu. Doar ca i-a scăpat una, la care a șters scurtatura de pe ecran, dar aceasta a rămas instalată. Am găsit-o intr-un târziu, era o aplicație cu care s-a distrat in Weekend, “îmbătrânind” chipurile din poze. Nici nu știu dacă a realizat ca a instalat-o, sau dacă a avut sau nu scurtatura pe ecran. Noroc ca am intrat și am verificat in memoria telefonului. Am dezactivat-o și nu a mai apărut nimic.
Voi alege ca soluție, recomandările lui Cosmin Ionut, pentru ca, da, așa trebuie procedat ca sa scapi de notificările dubioase. In plus, îmi place ca a spus și ce nu trebuie sa faci, in astfel de situații, pentru ca nu ajuta. Și eu eram conștientă ca dacă șterg istoricul, nu ma ajuta cu nimic, dar nu mai știam ce sa fac.
De asemenea, am instalat și o aplicație contra malware. Dar, acum întrebarea mea este, ce face aceasta aplicație, in plus, fata de antivirus. Nu înseamnă același lucru, sau sunt diferite?