anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum sa fac sa vorbesc direct cu un operator Orange?

Otilia18
Începător
Ma ajuta cineva va rog cum sa fac sa vorbesc direct cu un operator orange mi-au spus sa sun la 300 da cum sa fac unde sa apăs sa vorbesc cu un operator va mulțumesc
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember

Buna @Otilia 18 pentru a intra in legatura directa cu un operator cel mai simplu apelezi 300. Aici si alte modalitati de contact - https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Jay
Campion certificat
Salut! Gasesti in link toate informatiile, daca esti client prepay sau ai abonament, daca vrei sa vorbesti gratuit sau ai ceva urgent de rezolvat pentru care esti dispusa sa platesti.. https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187 Noaptea se vorbeste contra-cost la serviciul clienti, deci daca suporta pana maine dupa ora 8, cand vei suna, va trebui sa asculti cate ceva din ce vorbeste robotul care te indruma, sa accesezi anumite butoane, in functie de problema pe care o ai si de ce ramura crezi ca tine si, la un moment dat, vei auzi si ceva de genul "pentru a intra in legatura cu un operator apasa tasta zero".. Ideea e ca la 300 nu raspunde un consultant imediat, se face o selecție, intai trebui sa mai oferi niste informatii, prin apasarea de anumite butoane, in functie de ce iti spune robotul.. Mai gasesti subiecte asemanatoare si in comunitate, de exemplu in aceste topicuri.. https://comunitate.orange.ro/questions/2012182-numere-telefon-asistenta-orange https://comunitate.orange.ro/questions/2236831-vreau-vorbesc-operator-orange Daca intrebarea ta necesita verificarea contului tau de client trebuie sa vorbesti cu un consultant, daca este o intrebare pentru care nu este nevoie sa oferi date personale, exista posibilitatea sa intrebi in comunitate si sa primesti un raspuns de la un alt client care a intampinat o situatie asemanataore..

teacher_
#StarMember
Salut! Pentru a vorbi cu un operator, formezi 300, apeși tasta de apel, apoi tasta 1 pentru limba romana, apoi selectezi tasta în funcție de ce ai nevoie să vorbești cu cei de acolo. Sau poate cineva se va "sesiza" și te va apela.

Vio73
#StarMember
Bună@Otilia18, Eu, de exemplu, pentru a intra în legătură cu un operator de la Serviciul Clienți, formez 300, apoi apăs tasta 1, apas tasta 3 si apoi din nou tasta 1. ( 1-3-1). Sigur, nu le formezi imediat, ci cu ceva pauze între ele și în timpul zilei ( 8-20), pentru că în rest vei fi taxată suplimentar. Poți apela însă și la Chatt Djingo, care îți poate face legătura cu un consultant Orange. Ai detalii și pe aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2012186-interval-orar-acces-operator-serviciul-clienti Succes!

Miha_Z
#StarMember

Buna @Otilia 18 pentru a intra in legatura directa cu un operator cel mai simplu apelezi 300. Aici si alte modalitati de contact - https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187

Raspuns egal cu 0 

 

Nu merge telefonu fix

 

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, Otilia18. Bine ai venit în comunitate! Ce s-a întâmplat? Ai reușit să discuți cu un operator? Așa cum a menționat și Jay, dacă este o situație care nu necesită verificarea contului tău de client, poți adăuga întrebarea aici, în comunitate ca să te ajutăm noi.

Roxana90
Începător
As dori sa vorbesc cu un agent sun la 300 dar îmi ia credit nu este normal pentru a taxa trebuie vorbit gratuit

Vio73
#StarMember
Atunci intri pe Chat Djingo și scrii acolo!

DaniStan
Junior

Nu raspunde nimeni la Orange. Instructiuni sunt, dar nu poti lua legatura cu un operator. Eu incerc de 2 ore. Am incercat si in vara 4 zile la rand pentru activarea roaming-ului pe p cartela pre pay, ceea ce ar fi trebuit sa se faca automat. Sunt disfunctionalitati cam multe la Orange.

Apel la 300 apoi intra robotul Gia care te roaga sa spui motivul apelului ca sa te ajute -spui orice cuvant exemplu apa sau vant sau caramizi o aiureala ca sa o pui in dificultate. Robotul te va transfera la meniul interactiv la care tastezi 5 astepti spune ceva apoi apesi tasta 2 si in final tasta 0 si esti transferat la un operator orange.

Combinatia asta pare sa functioneze, mai aveam putin si ma suiam pe pereti!!!

Da. La inceput, cand aveau foame de clienti, intrai in legatura cu operatorul din meniul de baza, cu tasta 0. Dar de vreo 15 ani incoace, te pun sa te plimbi prin meniu de innebunesti. Mai nou au bagat operatorul virtual care e inca o pierdere de timp, simbol al dispretului pe care Orange il are fata de clienti. Daca ceri sa intri in legatura cu operatorul, intelege cu totul altceva. Clar e facut sa iti incurce cat mai mult intrarea in legatura cu un operator uman.

Multumesc foarte mult!