anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cea mai utilizata aplicatie Orange

Cocolino2010
Junior
Care este cea mai utilizata aplicatie din Orange?
15 Răspunsuri 15

Romeo_
Senior certificat
Contul My Orange

Razvan
#StarMember
My Orange, urmata cred de Orange TV GO/Orange Money.

Laura_cio
Senior
Orange Cloud

Jay
Campion certificat
Cred ca locul de cea mai utilizată aplicatie se împarte la 2.. Din punctul meu de vedere se poate spune cea mai des utilizată, adica My Orange si, cea mai mult utilizată si aceasta ar fi Orange TV GO.. Cred ca My Orange este accesată cel mai des si de catre cei mai mulți utilizatori, dar, vorbim de utilizare timp de niste minute.. Iar, Orange TV GO, este accesată de mai putini si mai rar, însă te poti uita cu orele...

TheSpecialist
Maestru
Din punctul meu de vedere : Orange Money, My Orange, Orange TV Go. Dacă ar fi și "Comunitatea" o aplicație cu siguranță ar fi cea mai utilizata.

Ascary
Campion certificat
Cum a spus și The Special List dar nu neapărat în aceeași ordine 🙂

Miha_Z
#StarMember
Deoarece am doar o singura aplicatie Orange, nu trebuie sa stau mult pe ganduri. Folosesc doar My Orange. :))

Ciucuras
Cunoscător certificat
Si eu sunt de acord cu @The Special List, aceleasi aplicatii le folosesc si eu. Daca comunitatea orange ar fi o aplicatie atunci aceasta ar fi cea mai utilizata. 🙂

Vio73
#StarMember
Sunt o mulțime: Orange tv go, Orange antivirus, My Orange, Orange Money, Orange pat, etc. Cea mai utilizată este cu siguranță My Orange!

Pastilchen
Explorator
Într-o ordine descrescătoare, eu aș zice că cea mai utilizată aplicație de la Orange este voce. Sau, ar trebui să fie. Dar parcă e o îngrijorătoare tendință spre introvertire, ceea ce dă câștig de cauză aplicației internet.

eda2k
Cunoscător
Salut! Pentru mine - Nr. 1 Orange Pay, Nr. 2 Orange Money, Nr. 3 My Orange

Ascary
Campion certificat
Orange Pay este o aplicație de fundal,nu prea interacționăm cu ea decât atunci când înrolăm un card. Ne mai aducem aminte de ea când ne trimite informații privind plățile.

Cris_Bogaciu
Junior
cel mai des folosesc My orange, apoi Orange film pentru ca merg foarte des la cinema cu acest program si folosesc aplicatia pentru a obtine codul, apoi Orange money pentru facturi, foarte rar orange tv go pentru ca ma uit mai des pe netflix.

Razvan
#StarMember
Da, e foarte bună și Orange film, te scutește de cv unui sms la 321.