anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care sunt cinematografele partenere Orange film?

Alex_G_
Cunoscător
In care cinematograf pot merge pentru a putea folosi beneficiile Orange film? Bănuiesc ca nu toate sunt partenere.
1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Pentru că lista cinematografelor partenere este una dinamică și poate suferi modificări în timp, recomandăm să consultați site-ul nostru aici: https://www.orange.ro/film/#cinematografele-partenere în secțiunea "Care sunt cinematografele partenere?"

 

Găsiți deasemenea această informație și în aplicația Orange film pentru iOS și Android, alături de toate beneficiile acestui serviciu. Tot de aici puteți să solicitați și bilete la film.

Vizionare plăcută!

Vizualizare soluţie în postul original

19 Răspunsuri 19

Ascary
Campion certificat
Un răspuns detaliat găsim aici: https://www.orange.ro/film/

Razvan
#StarMember
Cinema Pro, Hollywood Multiplex, Movieplex România, Iris Titan și cele din rețeaua România Film (de stat), astea sunt din București.

Alex_G_
Cunoscător
Sa înțeleg ca doar cei din București pot beneficia de Orange film? Probabil și celelalte orașe mari unde exista respectivele cinamtografe. In majoritatea orașelor mai mici singurul cinematograf este oferit de cei de la CinemaCity.

Razvan
#StarMember
Cinema City nu este înrolat în acest program, deși au cea mai mare rețea de cinematografe.

Vio73
#StarMember
Sunt mai multe, printre care Pro Cinema, Iris Titan, etc.

Ascary
Campion certificat
Așa cum nu toată lumea poate beneficia de internet prin fibra de la Orange,așa nu toată lumea nu poate beneficia de Orange Film. Nu este vina noastră că trebuie să locuim într-o anumită zonă a țării. Orange trebuie să găsească o soluție în acest sens. Unora dintre clienți doar prin simplu fapt că locuiesc undeva li se oferă mai multe beneficii decât altora care locuiesc altundeva. In definitiv toți plătim nu?

Miha_Z
#StarMember
In atasament ai lista cu cinematografele unde poti viziona filmele dorite. Si eu am facut solicitare la Orange pentru a oferi posibilitatea mai multor clienti de a beneficia de aceasta facilitate si a integra si Cinema City. De exemplu in Braila desi in aplicatie sunt trecute vreo 2 cinematografe nu putem viziona la nici unul. Dupa parerea mea nu ar trebui oferit acest beneficiu doar clientilor din anumite orase si ar trebui marita aria de desfasurare a acestui program.

Alex_G_
Cunoscător
Exact, Ascary. Și eu am impresia ca anumite persoane primesc anumite beneficii și facilitați doar pentru simplul fapt ca locuiesc intr-o anumită zona, mai exact in capitala sau intr-un oraș mai mare. Eu de ceva timp locuiesc in București, imi sunt la îndemâna multe lucruri, însă mi-ar plăcea sa pot beneficia de ele și când ajung in orașul meu natal care este unul mai mic.

Cathy
Explorator entuziast
Nu cred ca este o discriminare intre orase dar diferenta o face binenteles numarul de locuitori ai orasului respectiv si implicit numarul de abonati Orange. De asemenea Orange au in acest program si alti parteneri precum Pepsi si Cinema City. Braila are aprox 200.000 de locuitori si din acestia un anumit numar de abonati la telefonie mobila impartiti si ei intre marii jucatori de pe piata din domeniu.Probabil nu e rentabil un astfel de program raportat la un numarul de abonati existenti in orasul respectiv.

Ciucuras
Cunoscător certificat
Orange ar putea incheia contracte cu toate cinematografele din tara pentru ca toti clinetii orange care vor sa mearga miercurea la film cu aceasta facilitate, sa o faca. In acest fel in toate orasele va exista Orange film si toti clientii vor fi multumiti.

Romeo_
Senior certificat
Hmm...Iasul nu apare cu Cinema City in lista :’(

Miha_Z
#StarMember
Romeo aceeasi nemultumire o am si eu. Ar trebui inclus si Cinema City ca e prezent in majoritatea Mall-urilor si asa ar beneficia mai multi clienti.

Miha_Z
#StarMember
Cathy te contrazic in argumente. Sa zicem ca Braila are un numar relativ mic de cetateni si n-ar fi rentabil introducerea acestui program aici. Dar ce cauta in lista Sfantul Gheorghe, Vaslui, Barlad care au intre 55 si 100 de mii de locuitori? De ce Iasul care este al doilea oras din Romania la numar de locuitori nu este inclus in acest program?

Cryy
Începător
cinegold sibiu