anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sunet/ bip la început de apel după portare

Aleka
Junior

Bună ziua, mi-am portat numărul de telefon la Orange și acum de câte ori ma suna cineva se aude un sunet/ bip la început de apel. Cum pot sa scot acel sunet deoarece  persoanele care ma suna se plâng ca se aude destul de tare? 

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember

Salut,

Asta se intampla pentru toate numerele portate. Nu stiu sa existe vreo solutie (in afara de portarea inapoi la operatorul initial). Cat despre volum, solutia e pe partea apelantului.

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri 10

arsradu
#StarMember

Salut,

Asta se intampla pentru toate numerele portate. Nu stiu sa existe vreo solutie (in afara de portarea inapoi la operatorul initial). Cat despre volum, solutia e pe partea apelantului.

Va mulțumesc frumos pentru răspuns.  Va doresc o zi frumoasa!

Pololica
Maestru certificat

este obligatoriu pentru numerele portate, cel puțin pentru perioada imediat de după ce numărul a ajuns în alta rețea). 

Nu știu după cât timp, dar cine ma suna, după câteva luni-un an de la portare, nu mai aude acel semnal.

@arsradu  sunetul este mai tare decât convorbirea. Pe o scara de la 1 la 10, dacă ai volumul la 1, sunetul se aude la 2 sau 3, tocmai pentru a anunță că numărul nu mai face parte din rețeaua prefixului. 

Va mulțumesc frumos pentru răspuns. Va doresc o zi frumoasa!

delfinas
#StarMember

Da, cum zice și Radu, e sunetul de avertizare că numărul e portat. Mi se pare ușor inutil acum, când majoritatea abonamentelor oferă minute naționale suficiente sau nelimitate. Era bun avertismentul asta sonor acum niște ani când abonamentul includea puține minute naționale și ți se atrăgea atenția că numărul ăla, deși pare din aceeași rețea cu tine, nu mai e și va trebui să îți organizezi convorbirea cât mai eficient.

Va mulțumesc frumos pentru răspuns.Va doresc o zi frumoasa!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Le dă bip doar celor care sunt în rețeaua din care ai portat inițial numărul. De ex: dacă ai număr inițial de Vdf ( 072x, 073x sau 079x ) și ai numărul portat, pe toți din rețeaua VDF îi va ,,bipui" când te apelează. E valabil și din Digi sau Telekom Mobile. Nu îi va bipui pe cei din celelalte rețele! 

De exemplu, dacă ești portat in Orange și te sună cineva din Orange, pe el/ ea nu-i va ,,bipui".

Nu au/ ai cum să scapi!

Baftă!

Va mulțumesc frumos pentru răspuns . Va doresc o zi frumoasa!

Cu mare plăcere! La mulți ani!

Intr-adevar. Am incercat si eu mai devreme. Nu e doar din Digi. Si din Vodafone face la fel daca suni pe un numar de Vodafone care nu mai e in Vodafone (a fost portat in alta retea).