anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Asus rog phne 7 - apel 4G

Iulian78
Junior entuziast

Știe cineva daca la asus rog phne 7 când apelezi o persoana și am semnal le telefon 4 g sau 5g de ce îmi schimba semnalul de la 5 g in h in momentul apelului?

După ce închid apelul semnalul de rețea revine la 5 g sau 4 g

70 Răspunsuri 70

Iulian78
Junior entuziast

Adică tu zici sa dezactivez tipul de rețea 2,3,4,5 g la 2,3,4g

Da, adică dezactivezi opțiunea de "apel 4G" și vei observa că "datele mobile" nu vor mai trece în "H" în timpul apelului.

Iulian78
Junior entuziast

Nu am această opțiune 

Am incercat și de pe sim

Ar trebui să ai în setările apelurilor din meniul de gestionare a conexiunilor. Nu am găsit un link mai sugestiv decât acesta, dar trebuie să ai ceva cu referire la VoLTE, wifi calling.

Iulian78
Junior entuziast

Am intrat acolo mie nu îmi apare setarea de închis sau deschis volte 

Atașez foto

Screenshot_20231012-203624_Settings.jpg

Screenshot_20231012-203608_Settings.jpg

Iulian78
Junior entuziast

Lipsește Volte

Verifică la "Apelare 4G". Ar trebui să ai acolo posibilitate de on/off.

Iulian78
Junior entuziast

Sa activat,am băgat un cod la apel de la unul din Polonia și văd că sa activat ,dar l am băgat acum 30 min și a apărut acum.Eu nu am mai umblat la nici o setare

Iulian78
Junior entuziast

Screenshot_20231012-164927_Telephony_Service.jpg

Screenshot_20231012-164914_Telephony_Service.jpg

Iulian78
Junior entuziast

Am intrat pe forum la linkul dat de tine ,mai multe persoane au problema asta in diferite tari

Aici mai depinde și de operator să ofere acel serviciu. Dar problema sesizată e alta aici. Însă nu am găsit altceva mai sugestiv adaptat modelului tău de telefon. 

Iulian78
Junior entuziast

Screenshot_20231012-204726_ASUS_Launcher (1).jpg

Iulian78
Junior entuziast

Sau posibil că am tot sunat la ăștia la asus și la Orange?

arsradu
#StarMember

Salut Iulian,

Telefonul tau nu are implementat VoLTE pentru Orange Romania/Orange Romania Communications. Din cauza asta, apelul trece in 3G/2G.

Recomandarea mea ar fi initial sa verifici daca ai actualizari de soft. Daca da, instaleaza-le. Daca nu, si telefonul are ultima versiune disponibila, incearca sa iei legatura cu cei de la Asus, si sa le ceri sa adauge suport la nivel de soft, atat pentru VoLTE cat si pentru VoWIFI (daca se poate, dar oricum, partea de VoLTE este cea care te intereseaza pe tine in cazul asta), specific pentru Orange Romania (MCC-MNC: 226-10).

Din experienta mea cu alti producatori, e posibil de asemenea, sa fie un bug de soft. Se rezolva in acelasi fel.

Mult succes! 🙂

Client Orange

Iulian78
Junior entuziast

Sa rezolvat , mulțumesc!