anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ați aflat de aplicația Orange Phone?

Vio73
#StarMember
Astăzi am aflat de ea și mi se pare interesantă. Vouă nu?
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.
1 Soluţie acceptată‚

FaraUnID
Campion certificat
Aplicatia aceasta exista de ceva timp https://www.orange.ro/aplicatii/orange-telefon/index.html si nu este un produs care wow si care sa vina cu ceva inovator. Cum de altfel exista si Orange Video Call, Orange VR Experience sau Orange Radio. Cea din urma am utilizat-o o perioada destul de indelungata doar ca nu prea s-au ingrijit sa actualizeze posturil de radio. Din moment ce operatorul nu prea s-a zbatut sa o promoveze cred spune destul de multe. O IDEE PENTRU ORANGE ROMANIA - Actualizati aplicatia Orange Radio https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orange.radio.horizon, revizuiti baza de date cu posturile de radio, eliminati-le pe cele nefunctionale si oferiti trafic gratuit in cadrul aplicatiei pentru toti clientii Orange care au o optiune prepay activa sau un abonament. In fond este aplicatia voastra, o aplicatie ce ofera acces la o gama extrem de diversificata de posturi radio si podcast-uri din intreaga lume, de ce nu o promovati si de ce nu o sustineti cu trafic gratuit in aplicatie?

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Trixen_old
Cunoscător
Ma simt dator sa revin cu noutati pe acest subiect. Am reusit sa primesc raspuns de la autorii aplicatiei. Am cautat ceva variante, iar in cele din urma problema s-a dovedit a fi de la telefonul meu. Incepusera tot mai multe aplicatii sa "dea rateuri" asa ca in cele din urma am revenit la setarile din fabrica si am reconfigurat totul de la inceput, eliminand unele din aplicatiile pe care nu imi doream cu adevarat sa le am instalate. In acest moment consider ca aplicatia Orange Phone este cea mai buna aplicatie de telefon pentru Android cu care am interactionat. Merita stiut ca nu am cautat foarte multe, si in afara de aplicatia Google Phone si de cea implicita de la Samsung nu cred ca am mai experimentat. Pe scurt: are multe facilitati pentru a filtra apeluri sau pentru a identifica apelantul (in functie de setari), nu consuma resurse semnificative, este stabila si este intuitiva. De asemenea, imi place modul in care conceputa sa lucreze in cazul telefoanelor dual-sim. Nota: In urma cu cateva ore am depistat o eroare in interfata grafica in cazul utilizarii culorilor inchise. O eroare minora, insa era acolo. Nu am apucat sa o raportez si doar ce am primit o actualizare a aplicatiei in care aceasta problema era corectata deja 🙂

Viper
Explorator

2026! Mi se pare prea puțin mediatizată această aplicație.

Varianta pentru Android s-ar putea să nu fie pe placul multora fiindcă înlocuiește Dialer-ul, dar pentru iOS mi se pare chiar OK, mai ales pentru că alternativele sunt puține și cu bani.

Legat de varianta pentru iOS: Nu se înregistrează ca extensie pentru SMS/Call Reporting, ceea ce ar fi simplificat raportarea, cred, apare doar la Call Blocking & Identification.

reporting_extension.PNG

call_blocking_and_ID.PNG

Pentru raportare, cel mai simplu mi se pare prin Share din apeluri recente:

reporting_01.PNGreporting_02.PNG

reporting_03.PNGreporting_04.PNG

reporting_05.PNGSpor!

Aplicatia a fost dialer implicit pentru telefoanele sub brand propriu Orange (Niva si cum se mai numeau). O mai folosesc ocazional (am telefon cu Android) si mi se pare mult mai putin intruziva decat TrueCaller

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

MihaiC99
Campion certificat

Aplicația este foarte simplă și mi se pare mult mai intuitiva decât alte opțiuni din Play Store. Momentan însă am renunțat la ea, deoarece aplicația nativă de pe telefoanele Xiaomi oferă înregistrarea apelurilor, o funcție de care nu vreau să renunț.