la 05-06-2025 09:27 PM - editat ultima oară la 06-06-2025 04:47 PM de MihaelaA
Bună seara. Nu știu la ce categorie se încadrează această postare dar aș dori să pun și eu o întrebare aici:
Am înțeles că, pe 17 iunie 2025, expiră ceva oferte sau nu știu ce anume și că, din data respectivă, nu va mai exista Orange România Communications, ci doar Orange Romania. Și că vor fi multe schimbări.
Despre ce este vorba ?
la 06-06-2025 03:11 AM
Salutare!
Este adevărat că există numeroase oferte valabile până la data de 17 iunie, cu posibilitatea de prelungire. Totuși, nu consider că acestea au legătură directă cu migrarea clienților OROC în sistemele Orange. Important este faptul că acest proces este în desfășurare și sper să fie finalizat cât mai curând. Nu este normal ca acești clienți să nu aibă acces la anumite servicii disponibile pentru clienții ORO.
la 06-06-2025 06:02 AM
Salutare!
Nu știu dacă expirarea anumitor oferte are vreo legătură cu terminarea procesului de fuzionare dintre OROC și ORO, dar totul este posibil.
Se știe că Orange inovează și chiar dacă a trecut prin perioade mai dificile, cum trece dealtfel toată societatea românească, este posibil să aducă ceva îmbunătățiri ale serviciilor. Nu știu nimic, dar așa avem așteptări cu toții!
Baftă!
la 06-06-2025 04:45 PM
Cum ai aflat, notificare, mesaj? E ceva concret? Oricum ar fi cred ca doar s-ar modifica numele nu si serviciile oferite.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor