la 23-03-2023 01:03 PM - editat ultima oară la 23-03-2023 01:05 PM de DanielaH
Buna ziua. Am reziliat si eu de curand serviciul de televiziune de la Orange (fost Telekom) si mi s a spus ca trebuie sa returnez echipamentele (receiver ul) la sediu.
Aveti idee unde pot face asta? Trebuie la un anumit sediu sau se poate returna la orice magazin Orange?
Multumesc.
la 23-03-2023 01:25 PM
@NitaStefan: Bun venit în Comunitate. Returnarea echipamentelor aferente Orange Romania Communications se vor returna într-un Shop OROC (fost Telekom). În funcție de domiciliul tău (localitate), poți găsi o distribuție a acestora pe această hartă. Sau dacă ne menționezi localitatea, verificăm dacă sunt sau nu magazine OROC la tine în localitate.
Detalii mai multe s-au discutat și pe acest topic. Succes.
De asemenea, contra cost, ridicarea echipamentelor se poate face și de către un reprezentat OROC. Detalii regăsești pe acest topic aici.
Te așteptăm cu detalii despre modalitatea de returnare aleasă și dacă ai reușit să le predai.
la 23-03-2023 01:25 PM
@NitaStefan: Bun venit în Comunitate. Returnarea echipamentelor aferente Orange Romania Communications se vor returna într-un Shop OROC (fost Telekom). În funcție de domiciliul tău (localitate), poți găsi o distribuție a acestora pe această hartă. Sau dacă ne menționezi localitatea, verificăm dacă sunt sau nu magazine OROC la tine în localitate.
Detalii mai multe s-au discutat și pe acest topic. Succes.
De asemenea, contra cost, ridicarea echipamentelor se poate face și de către un reprezentat OROC. Detalii regăsești pe acest topic aici.
Te așteptăm cu detalii despre modalitatea de returnare aleasă și dacă ai reușit să le predai.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor