anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Returnare sold pe contract Tekecom inchis in 2024

simonaww26
Junior

Buna ziua. Am un contract pe fostul Telekom ce l-am inchis anul trecut. Nimeni nu m-a contactat ptr restituire sold, eu am insistat. 

De 3 luni de zile astept sa imi fie returnat soldul creditor de pe fostul contract cu Orange Communications. Sunt la a 4a sesizare, in acest an, unde reconfirmam aceleasi date bancare. Aceleasi date bancare ce le-am dat si la ultimele 2 sesizari.

Prima sesizare s-a facut ptr mandat postal, unde, surpriza!, mi-a fost adaugat alt CNP decat al meu. Din cauza asta, mi s-a spus ca, ptr a 2a sesizare, se asteapta primirea banilor inapoi de la posta. Alt agent imi spune ca a 2a sesizare s-a inchis ptr date eronate (am dat IBAN, am dat CNP in magazin deci...). A 3a sesizare la fel. Sunt la a 4a.

Un agent a avut 'decenta' sa imi spuna ca eu sunt de vina ca ptr datele eronate (adica eu am schimbat CNP?! sau datele bancare). 

La toate astea 3 sesizari am dat aceleasi date, mi s-au dictat aceleasi date inapoi, deci totul pare perfect. 

Aparent sesizarea se inchide in ziua cand te suna agentul 'doamna, am trimis banii, i-ati primit?' si tu spui 'nu!'. 

Daca ceri o dovada ca ei au facut transferul, nu, nu ti se da asa ceva. Inseamna ca tot anul ne jucam asa.

Cum se face ca, desi datele introduse in sesizare sunt CORECTE, eu nu imi primesc soldul creditor? Mi se pare ireala situatia! 

A mai patit cineva si cum a reusit sa incheie acest capitol?

10 Răspunsuri 10

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Ai aici  un topic asemănător, care sper să te ajute!

Baftă!

simonaww26
Junior

Pe ultimele 3 solicitari am dat deja toate datele. Mi-au fost confirmate, iar apoi situatia nu se rezolva. E ca si cum agentul introduce alte date decat cele ce i le-am dat. Sau urmatoarea persoana de la plati introduce alte date. Asa cum am patit ptr mandatul postal! 😞 

Vio73

Ia legătura cu ei prin Chat Djingo  și cere urgentarea. Să ai la îndemână și numărul sesizărilor, pentru a le da.

Sper să fie cu noroc acum!

Am comunicat si cu cei de la Chat Djingo (sapt trecuta). Agentul mi-a zis ca, penultima solicitare din 28 Feb e veche, ulterior a gasit solicitarea si imi zice ca e deschisa. Am reconfirmat contul bancar cu el si cam atat.

Apoi, s-a cerut feedback (proces clasic probabil) si am dat nr meu sa fiu contactata. Cand am fost sunata de acea pesoana ptr feedback m-a redirectionat la un agent (tot sapt trecuta).

Agentul a creat o reclamatie/sesizare si mi-a zis ca acea penultima sesizare era inchisa in 4 Martie! Ziceti-mi de ce ala agentul din Chat zicea ca e deschisa sesizarea, iar alt agent imi spune ca nu, nu era deschisa sesizarea si ca a fost inchisa. Ce sa mai cred? 

Revin la intrebarea ta, le-am dat chiar daca initial nu le dorea, ca cica le-a gasit. Am reclamatie si la ANPC tot de o luna si nu este inca rezolvata problema. La fiecare sesizare la Orange se repeta aceeasi situatie. 

Vio73

Din păcate, dacă ai făcut toate demersurile, doar ei pot să te ajute, eu fiind doar un simplu client. Așteaptă, trebuie să primești un răspuns, chiar dacă va mai dura.

O seară frumoasă!

DanielaH
Moderator

Simona, îmi pare rău pentru situația ta.

Putem ruga și noi colegii să verifice dacă ne oferi un număr de sesizare și/ sau codul de abonat.

Contractul reziliat/desfiintat: R1334001231451

27.02.2025 --> 103801061 (sesizarea cu mandat postal unde s-a pus alt CNP)

31.02.2025 --> 103832979 (sesizare creata in magazin ptr returnare credit pe IBAN si am prezentat buletinul)

28.02.2025 --> 103984242 (identica cu anterioara)

13.03.2025 --> 104060910 (sesizarea curenta)

Sold de recuperat: 41.73 lei

[CORECTIE LA primele DATE]

Contractul reziliat/desfiintat: R1334001231451

27.01.2025 --> 103801061 (sesizarea cu mandat postal unde s-a pus alt CNP)

31.01.2025 --> 103832979 (sesizare creata in magazin ptr returnare credit pe IBAN si am prezentat buletinul)

28.02.2025 --> 103984242 (identica cu anterioara)

13.03.2025 --> 104060910 (sesizarea curenta)

Sold de recuperat: 41.73 lei

Mulțumim mult pentru detalii. Verificăm cu colegii și revenim.

simonaww26
Junior

Revin cu un update: ultima sesizare/reclamatie e tinuta deschisa (104060910 din 13.03.2025) pana se recupereaza banii de pe mandatul postal din 15.01.2025. Sunt curioasa daca primesc banii in Aprilie...

Cand va fi cu success, voi reveni aici si va voi spune cum s-a solutionat.