la 25-10-2025 03:53 PM - editat ultima oară la 25-10-2025 07:08 PM de delfinas
Nu toți abonații Orange sunt tratați la fel. Mă refer la cei de la fostul Telekom.
la 25-10-2025 04:08 PM
Salutare!
Eu sunt de prin 1998 client și îți cam dai seama dacă am sau nu încredere. E adevărat că lucrurile nu mai sunt cum erau odinioară, dar nici la alții nu mai este.
Eu merg pe principiul că nu dau pasărea din mână pe ... de pe gard. Sigur, nu știu în viitor ce va fi, dar până acum mi se pare acceptabil. Am mai fost și pe la alții și nu mi s-a părut așa de bine. Probabil ține și de obișnuită!
la 25-10-2025 04:29 PM - editat ultima oară la 25-10-2025 07:14 PM de delfinas
Ca sa lauzi o companie e ușor, dar când ești la compania respectiva și nu ai acces la aceleași oferte la cumpărarea de telefoane, ești restricționat sa te abonezi la extraoptiuni TV, nu ai nici acum aceeași grila TV, după atâtia ani de la cumpărarea Telekom. Aplicația My Orange este un dezastru pentru abonații Orange de la fostul Telekom, nu este zi in care aplicația sa nu aiba erori și se fac actualizări ale aplicației care nu au legătură cu abonații Orange de la OROC. Numai vorba multa și laude. O sa am încredere in Orange când toți abonații vor avea aceleași beneficii și vor fi tratați la fel, inclusiv cei de la fostul Telekom.
25-10-2025 05:02 PM - editat 25-10-2025 05:21 PM
Eu sunt client, nu angajat. Știu că este o problemă cu clienții fostului T, care încă nu au acces la aceleași oferte ca și noi ceilalți, dar am citit că se lucrează la integrare. Mai au de făcut multe, nu ii laudă, dar nici la alții nu m-am simțit bine. Sper să se realizeze cât mai repede integrarea abonaților fostului T !
la 27-10-2025 02:01 PM
Salut! Abonat la ORO din 2004, cu toate că am mai trecut și pe la concurență, roșii și albaștri am rămas la portocalii și magenta, în curand tot la roșii. Are părți bune și mai puțin bune, însă încă mai oferă servicii mai bune peste ceilați operatori. Concurența este bună că stimulează competiția.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor