anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Upgrade de la Fibra 100 - la Pachet Extra cu fibra 1000

Ilie43
Cunoscător

Mai am o intrebare, și nu vă mai stresez. Poate este sau a fost cineva in situația mea: trec de la fibra 100 la pachetul Extra (fibra 1000). 

Am primit sms, pentru instalare servicii: sâmbătă ora 14-16. Doresc, momentan, sa folosesc doar internetul-fară să sa elimin cablul de la digi *pentru partea televiziune. Practic, sa nu fie instalată si televiziunea, pentru ca pachetul extra vine cu fibra gigabit si pachetul 175 canale tv. Am voie sa cer doar instalarea internetului? 

1 Soluţie acceptată‚

Salut, Ilie43,
Pachetul Extra cu  servicii de internet fix fibra 1000 se poate activa doar  impreuna cu serviciul de televiziune.
Putem efectua activari de internet Standalone doar la achizitia pachetului Fibra 2300 Standalone.
Multumim!

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri 23

Mulțumesc, deci am intrat in necaz? 

Din punctul meu de vedere, OrangeAssistant nu a înțeles exact ce vrei tu, de fapt. De la ONT încolo, tu decizi ce cabluri vrei să tragi prin casă. Nu e vorba că refuzi instalarea (plătești pentru ambele servicii), ci doar că vrei să o faci într-un anumit fel. Tehnicienii vor înțelege perfect ce ai în vedere. 🙂

Multumesc, @MihaiC99.

Azi am primit pachet prin Cargus, 2 contracte plus 2 cartele prepay. E ok? Nu ar fi trebuit doar unul? Poate știi, te rog frumos. 

In mod normal la prelungirea unui abonament primești un SIM prepay gratuit pentru înlocuirea sim-ului vechi. Posibil ca una din ele sa fie cu credit (SIM cadou). Verifica ce scrie pe factura/ aviz.

Ambele sunt cu credit 5 euro, fiecare. Pe paginile contract, zonele  "vânzător"- 2 nume diferite. 

In ce constă exact activarea serviciului de televiziune? Daca îmi puteți descrie procedura, asta nu înțeleg. Mulțumesc! 

Nu îți face probleme, tehnicienii sunt în general de treabă, vor vedea configurația la fața locului și îți vor oferi cea mai bună soluție.

A fost exact cum ai zis, mulțumesc frumos, @MihaiC99!

Ilie43
Cunoscător

Vă mulțumesc, tuturor!