anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Terminare contract

tamadanny
Junior

Contractul internet și televiziune a expirat pe 26.07.2025 Am depus o cerere telefonic la 300 că nu mai doresc să prelungesc contractul cu Orange (Net și TV) cu mai bine de 30 de zile! La exact 30 de zile am fost la Orange Shop să înlocuiesc esim cu sim fizic și m-am asigurat că cererea terminare contract s-a înregistrat! Am primit mesaj de la 300 cum că contractul meu se va închide pe 26.07.2025 dar surpriză factura Orange emisă conține și plata abonamentelor de internet și televiziune! Ce este de făcut în această situație? Menționez că am refuzat toate ofertele primite de la Orange! 

Sa inteleg ca abonamentul se plateste in avans? Adica platesc ce nu consum?

20 Răspunsuri 20

delfinas
#StarMember

Trebuie vorbit cu un consultant de la Orange.

Mulțumesc. De 45 de zile tot vorbesc ba prin Messenger, ba la 300, ba cu robotul virtual Django

Dacă poți, mergi la un Orange Shop, nu Store, și cere să ți se ofere, în scris, o reziliere de contract.

dragosbrm
Cunoscător

Salut, factura se emite cum ar veni cu o lună in urmă, deci factura care s-a emis acum a fost pentru perioada 26.06-26.07. La mine asa e. Va fi o problema daca se va emite in continuare asa, dar nu cred.

Abonamentul se plătește în avans, ce se mai poate plati ulterior e doar ce ai consumat peste beneficiile abonamentului.

Adică plătesc ceva de ce nu beneficiez? Dacă ar fi așa și la locul de munca! 😉😉😉

Nu m-ai înțeles.

In primul rand, răspunsul nu era pt tine, ci pt dragosbrm. El spunea că tu pățești acum abonamentul pt  26.06-26.07. Eu am spus că pt acea perioadă ai platit luna trecută, pt că abonamentul se plătește în avans. Ce ai mai avea acum de plata, ar fi doar daca ai consumat in perioada  26.06-26.07 și altceva care nu era inclus in abonament. 

Acum este clar, Danny? 🙂

Da. Mulțumesc 😉😉😉

Mulțumesc de răspuns. Pe factură scrie clar perioada abonamente 26.07.2025-25.08.2025.

CalinR
Cunoscător

ANPC si se rezolva rapid. O sa primesti si banii inapoi. Din pacate neseriozitatea staf-ului de la comercial afuce o pata neagra asupra Orange.

tamadanny
Junior

Am fost la un Orange Shop am explicat situația (Terminare contract) normal domnul consultant a făcut "mișto"! Am zis ok fac o cerere de Terminare contract toate bune și frumoase am cerut cererea scrisă pe o foaie de hârtie! Noi nu dăm așa ceva a fost răspunsul! Ok atunci numărul de înregistrare. Am primit nr de înregistrare plec din Orange Shop sun la nr 300 și începe distracția (de aici concluzia că sunt luat la mișto) ii spun domnului numărul cererii domnul consultant de la 300 spune că el nu vede nici o cerere! (cică a intervenit o eroare) Mă duc înapoi la Orange Shop alt consultant Orange îmi spune că el vede cererea depusă! Și mi s-a explicat ce urmează să se întâmple! Sper ca de data asta în sfârșit să se închidă contractul ajuns la sfârșitul perioadei contractuale! SPER! 😉😉😉

O sa ramai surprins...ti-o spun din experienta proprie. Totusi sper sa ai moroc, asta ca sa inchei oprimist

Un update la problemă? 

Mă zbat si eu de peste o lună să reziliez contractele cu Orange si nu reusesc! Sunt mereu dysă cu vorba de operatori de la 300!

Ce este de făcut?

Eu am fost la un Orange Shop de acolo am primit un Nr de înregistrare. Am sunat la 300 de acolo ei nu vedeau cererea (probleme tehnice) m-am întors la Orange Shop am trimis și un email cu serviciile la care perioada contractuală s-a terminat, azi dimineață am fost sunat de două ori prima dată după ce am refuzat toate ofertele au spus că abonamentul se închide pe 25 AUGUST după jumătate de oră am fost sunat și am fost anunțat că astăzi se închide contractul! (Am făcut și o reclamație la ANPC)