anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plata online a taxei de reziliere

Dany2Dumitru
Începător

Bună ziua! Recent am depus cerere de reziliere a contractului pentru internet si TV, am fost contactat și mi s-a explicat că din moment ce doresc rezilierea înainte de a expira contractul trebuie să plătesc o taxă de reziliere. A fost menționat de către operator că aș putea să plătesc această taxă și online, însă nu reușesc să găsesc unde mai exact aș putea face acest lucru. Știe cineva cum se poate plăti online această taxă? Dacă apare eventual în aplicație ca și o factură sau ceva asemănător?

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@Dany2Dumitru: Bun venit în comunitatea Orange. În caz de reziliere, numărul va fi reziliat, iar contul MyOrange și facturile asociate acelui număr nu vor mai fi vizibile / disponibile. Totuși, poți face plata online cu datele din factura emisă (care va conține inclusiv acea taxă de reziliere) și utilizând o aplicație bancară aferentă băncii de la care utilizezi serviciile de plăți cheltuieli / încasare venituri. Cel mai simplu prin transfer bancar (plată cu OP).

Pentru alte detalii te așteptăm pe topic. Numai bine.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

FLo1
#StarMember

@Dany2Dumitru: Bun venit în comunitatea Orange. În caz de reziliere, numărul va fi reziliat, iar contul MyOrange și facturile asociate acelui număr nu vor mai fi vizibile / disponibile. Totuși, poți face plata online cu datele din factura emisă (care va conține inclusiv acea taxă de reziliere) și utilizând o aplicație bancară aferentă băncii de la care utilizezi serviciile de plăți cheltuieli / încasare venituri. Cel mai simplu prin transfer bancar (plată cu OP).

Pentru alte detalii te așteptăm pe topic. Numai bine.

Pololică
#StarMember

Salutare!

Nu in aplicatie. Solutia cea mai simpla ar fi prin aplicatia bancara sau prin plati alternative.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Dacă ai de plătit concret o taxă de reziliere, trebuie să ți se spună tot concret cât ai de plată și unde ai posibilitatea să o plătești.

Baftă!