anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange TV GO eroare de tip streaming

dany2
Începător

orange tv go nu functioneaza nici un canal. eroare de tip streaming.

11 Răspunsuri 11

RafaHelper
#StarMember

Salut @dany2

La mine funcționează. Verifica daca ai aplicația actualizata sau fa o reinstalare.

delfinas
#StarMember

Dany, bun venit in Comunitate!!!

Esti logat in aplicatie? De cand a aparut aceasta problema?

ChristianS
Junior entuziast

ce erore apare

eu contactez prin mesaje orange si vorbesc cu operator numa ca se raspude dupa o perioada.

https://www.orange.ro/servicii/chatbot/?srsltid=AfmBOopWOqrxd4FFhPHWkoyxb00m4eKKG5mn7gEyE_YEuU8GDpvE...

merge si den aplicatie mobila orange

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Fă o delogare/relogare și/sau o dezinstalare/reinstalare a aplicației.

Dacă tot nu vrea, contactează-i prin aplicația My Orange (de pe telefon) - Altele (cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback- Scrie-ne și apoi ceri transfer operator. Acolo explici cum stă treaba, eventual pui și o poză cu eroarea respectivă!

Dacă nu te descurci, le scrii pe Chat Djingo și ceri transfer operator, punând și aici poză cu eroarea.

Baftă multă!

Alexandra_86
Începător

Nici la mine nu funcționează...,, canal fără semnal,, 

@Alexandra_86 despre ce canal este vorba?

Nu merge nici un canal 

IMG-20240925-WA0111.jpeg

@Alexandra_86 captura de ecran nu indica o problemă vu aplicația Orange TV GO, daca ai probleme cu serviciul de televiziune de la Orange ia legătura cu un operator la 300 sau din aplicația My Orange pe chat.

Andreea211
Junior

Salut,

Bănuiesc că problemele apar când încerci să vizualizezi programele cu ajutorul browserului.

Ai incercat cu un alt browser?

Ne poți oferi o captură de ecran cu eroarea sau poate ne poți oferi mai multe detalii.

DanielaH
Moderator

@dany2 și @Alexandra_86, s-a rezolvat situația? Vă așteptăm să reveniți cu mai multe detalii.

Blue12
Senior

Si eu am avut probleme cu Orange Tvgo, la postarea de aici https://comunitate.orange.ro/t5/tv/orange-tv-go-nu-func%C8%9Bioneaz%C4%83-pe-ipad/td-p/152051 poti vedea cum am rezolvat.

Trebuia completate datele personale in varianta web a MyOrange>setari cont> informații personale. Daca nu te descurci, sa ne spui, si te ajut