anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Eroare 100 lipsa semnal

Lacrima
Junior entuziast

Bună seara,de vineri seara am semnalat eroare 100 am apelat la call centre de 12 ori au zis ca trimit pe cineva sa remedieze situația ,după 5 zile nu a venit nimeni nici măcar programare nu au făcut pt echipa de intervenție.Ce se întâmplă?La cine sa sun sa se ia măsuri?

19 Răspunsuri 19

Da, mulțumesc mult! Revenim când primim un răspuns de la colegi.

Lacrima
Junior entuziast

Ati primit vreun raspuns?

Situația este în atenția colegilor mei și este tratată cu prioritate. Sper să se rezolve cât mai repede.

Lacrima
Junior entuziast

Va multumesc mult.Dar totusi nu sunt lamurita unde este problema de ce nu pot sa programeze echipa de intreventie?

Lacrima
Junior entuziast

Maine sunt 7 zile de când aștept sa se soluționeze problema cu eroarea,toți operatorii îmi spun ca am sa fiu contactată...când?...vreau sa-mi explice care este problema.Toate situațiile au un termen de soluționare  ...Orange nu are....Ce-i interesant în toată povestea asta e ca serviciile tv îmi funcționează cam 1 ora și asta noaptea cu limita xa pe vremea comunismului.Pai dacă funcționează 1 ora de ce întra iarasi eroarea.I-am comunicat operatorului ca,dacă într-o ora nu sunt contacta pentru explicații pe care le vreau și email am sa predau tot echipamentul la un magazin Orange l.Este inadmisibil asa ceva.Bataie de joc.