la 11-10-2025 02:54 AM
Bună ziua. Am făcut o cerere telefonic de ștergere a unei cereri de branșare la servicii fixe de tv și internet. Noi nu avem rețea în zona, de aceea am instalat satelit. Vă rog să mă ajutați cu ștergerea cererii, ca aici nu va veni nimeni să instaleze. Iar când sun la 300 tot îmi spune ca avem o intervenție programată ceea ce nu avem ca nu este posibilă. Vă rog să mă ajutați cu ștergerea ei.
la 11-10-2025 05:11 AM
Salutare!
Dacă nu este rețea, nu au ce să branșeze, deci nu văd nicio problemă. Le poți scrie un mesaj privat pe pagina de Facebook , unde le poți detalia aspectele semnalate, dacă nu mai ai alte servicii de la Orange, iar dacă ai, le scrii din Chat Djingo și alegi transfer operator sau din aplicația My Orange-Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi alegi transfer operator, detaliind în mesaj aspectele semnalate.
Baftă!
la 11-10-2025 03:45 PM
Eu nu inteleg cum ai facut cererea de bransare a serviciilor fixe, in lipsa retelei.
Noi suntem clienti Orange, nu avem nici o putere sa anulam cererea.
Numai cineva de la Orange poate anula cererea. Pentru asta, apelezi la caile de contact descrise de Vio.
la 14-10-2025 09:36 AM
@Alex_tm, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor