la 21-10-2025 10:21 PM
Bună seara,de vineri seara am semnalat eroare 100 am apelat la call centre de 12 ori au zis ca trimit pe cineva sa remedieze situația ,după 5 zile nu a venit nimeni nici măcar programare nu au făcut pt echipa de intervenție.Ce se întâmplă?La cine sa sun sa se ia măsuri?
la 21-10-2025 11:00 PM
Salut @Lacrima,
Poti incerca sa scrii din aplicația My Orange, secțiunea: Altele > Contact și feedback > Scrie-ne.
Este posibil sa fie o avarie mai mare in zona ta sau echipele fe tehnicieni sa fie ocupați cu sesizări mai vechi.
Pentru ce serviciu primești această eroare?
la 22-10-2025 06:38 AM
eroarea apare la serviciile de TV si net
la 22-10-2025 06:45 AM
Suni din nou după ora 8.00 și soliciți programare pentru intervenție.
la 22-10-2025 08:19 AM
Am sunat mi-au comunicat ca nu pot face programare sa vina echipa de interventie ca este o eroare pe contul meu si aceasta trebuie rezolvata de cei de la IT.Ce sa rezolve ce-i de la IT nu inteleg,daca e firul intrerupt si aia e cauza lipsei de semnal.Daca nu se verifica si fizic ce rezolva cei de la IT?
la 22-10-2025 05:25 AM
Din păcate, la Orange echipele de intervenție ajung uneori mai greu decât la alți furnizori, probabil din cauza numărului limitat de echipe disponibile, a volumului mare de solicitări sau a zonei în care te afli. În weekend, șansele de intervenție sunt de obicei minime.
Îți recomand să contactezi din nou serviciul clienți pentru a solicita escaladarea situației și să ceri numărul sesizării inițiale, pentru a putea solicita compensații dacă rezolvarea întârzie în continuare.
la 22-10-2025 06:46 AM
Niciodata nu am mai patit asa ceva si de obicei imi trimiteau nr de tel la echipa care urma sa intervina in timp ce vorbeam cu cei din call centre,desi m-au asigurat ca se rezolva si in weekend ma duc cu vb de la unii la altii.Si daca intradevar sunt asa aglomerati ar fi trebuit sa comunice.Ieri am solicitat rezilierea contractului la care mi se spune ca trebuie sa platesc penalizari......serios?Obligatii contractuale sunt de ambele parti...eu le-am respectat pe ale mele ......ei?Nu mi se pare normal sa platesc pentru niste servicii de care nu beneficiez.
la 22-10-2025 06:51 AM
Ceri și reducere pentru perioada de nefuncționare a serviciilor.
Succes!
la 22-10-2025 06:56 AM
Astfel de probleme trebuie rezolvate în trei zile lucrătoare. Însă poate fi și o avarie pe zona in care te afli, caz în care pot veni cu scuza că nu depinde de ei (fac tot posibilul) și pot cere penalizării in cazul rezilierii anticipate. Ar trebui să încerci să-i contactezi din nou pentru a vedea dacă au mai multe detalii. Prin aplicația my Orange, sectiunea semnalează o problema tehnica, nu poți deschide o sesizare?
la 22-10-2025 07:10 AM
De vineri seara de cand am sunat prima data au deschis sesizari de fiecare data cand am sunat.In my Orange am facut si acolo.Penalizari pentru ca nu-si respecta partea contractuala?Au zis ca pot reduce factura cu 3 euro ....pai nu ma incalzeste.In ipoteza ca nu se rezolva in 15 zile platesc factura fara 3 euro si de restul platesc servicile de care nu am beneficiat
la 22-10-2025 06:04 AM
Salutare!
Solicită și o programare, la care să primești și SMS cu data și ora la care să vină.
Eu am sunat zilele trecute și imediat au făcut programarea. Probabil că sunt multe probleme în zona respectivă și echipe puține.
la 22-10-2025 08:47 AM
@Lacrima, îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o.
Ai cumva numărul sesizării să întrebăm și noi colegii care este statusul?
la 22-10-2025 09:01 AM
Pai la cate sesizari tot fac de vineri doar la una am primit mesaj cu nr 105275396 din data 12/10 si de azi ca l-am cerut operatorului 105287558.Poate reusiti sa luati legatura cu cei de la IT si-i intrebati in numele meu in cat rezolva problema,domna de call centre mi-a comunicat ca nu au termen pentru rezolvarea problemelor,am cerut sa-mi dea un termen cu aproximatie si mi-a raspuns ca poate dura si o luna....What?Va multumesc pentru feedback.
la 22-10-2025 09:13 AM
Mulțumesc pentru detalii. Ne poți oferi, te rog, și codul de abonat?
la 22-10-2025 09:35 AM
R3324181491482 va ajuta?
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor