05-05-2026 06:11 PM - editat 05-05-2026 06:14 PM
Bună ziua.
Vineri pe 1 mai văzusem o reclama ca Orange are 50% reduceri la abonamente pe 24 luni. Super tare.
Sunt client digi în prezent doar de fibra optica fără altceva și după niște calcule am zis ca ies super bine dacă ma mut la Orange: fibra de 2300mbps, televiziune, netflix standard inclus pe toată perioada contractului (doar netflix ul e 60 lei în mod normal), toate la vreo 80 lei pe luna. Combinație. Plus un TV redus la 380 lei one Time payment.
Am aplicat online, am scanat buletinul și ce mai era pe acolo, primesc pe mail contractul și informarea ca o sa primesc în scurt timp un sms când sa vina instalatorul. Nici în prezent nu a venit sms-ul asa ca intru pe pagina de contact sa vad care e treaba..
Aici nu-mi dau seama deloc dacă vorbesc cu AI sau cu persoane reale. Modul lor de a răspunde ma baga în ceata totala. Sa nu mai zic ca pe chat mereu apare la fiecare mesaj ca vorbesc cu alta persoana, Roxana, Maria, Andreea.
Le explic situația, îmi zice ca s-a schimbat modul de gestiune a comenzilor și ca se reiau de azi și ca în 5 zile se face livrarea și chat-ul se închide. Revin din nou cu mesaj și le zic ca livrarea probabil are legătură cu televizorul, dar instalatorul când vine? Pai pe 30.06 e programat activarea serviciilor.. Am zis ca e greșeală de tastare și mai întreb odată.. Și da, au zis bine..ca nu știu ce prorata, ca ciclu de facturare..
Și tot nu am înțeles.. Eu vreau sa devin client orange si am ales serviciile respective pe care le doresc. Nu trebuie sa vina cineva la scurt timp a-mi aducă un router, sa mi-l instaleze, să-mi bage alea pe TV sa meargă televiziunea și asa mai departe, urmând ca în continuare eu doar sa plătesc factura pentru serviciile utilizate. Eu contractez în mai niște servicii TV+internet ca ele sa fie instalate în iulie?
Asta nu am înțeles și sunt curios dacă chiar asa o fi, sa dureze 2 luni să-mi trag fir de internet de la Orange.
la 06-05-2026 09:38 AM
@androidbt, îmi pare foarte rău pentru situația pe care ne-ai descris-o :((.
Ne poți oferi, te rog, în mesaj privat, un număr de telefon la care să te poată contacta colegii mei ? Încercăm să rezolvăm cât mai rapid. Mulțumim.
la 07-05-2026 10:53 AM
@androidbt, ai vorbit cu colegii noștri? Cum mai este situația?
la 07-05-2026 11:24 AM
Bună. M-au contactat ieri. Aparent nu era înregistrat contractul și mi-au făcut altul. Am primit pe sms codul de abonat și am reușit să le bag și pe my orange și acum apar serviciile. Astăzi după amiază e programată instalarea. Sperăm să fie ok și să meargă la capacitate maximă. 😁
la 07-05-2026 11:27 AM
Achizitionarea serviciilor direct pe site este o optiune recenta. Posibil de aici sa fi aparut problemele.
la 07-05-2026 11:30 AM
Super! Mă bucur. Mulțumim pentru confirmare și te așteptăm să revii cu vești bune în Comunitate.
Gânduri bune!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor