la
07-05-2026
10:00 AM
- editat ultima oară la
08-05-2026
02:41 PM
de
AndreeaAC
Salut! Vreau sa instalez fibra la abonamentul 1000 prin fibra subterana. Initial a venit un tehnician, a verificat, mi-a spus ca ar trebui o sonda de 100 m, el are doar de 25m. Ma suna din call center ca de ce a cerut anularea abonamentului, i am spus de ce, a zis ca o sa sune sa verifice daca exista un tehnician care are. Evident, nu am mai fost sunat inapoi niciodata si a anulat contractul. Am facut din nou cerere, sun in call center sa primesc numarul persoanei care se ocupa de programari (la prima programare am fost sunat fix de persoana aia), mi se spune ca nu exista, si ca o sa ma sune cineva inapoi. Sa vezi si sa nu crezi, iar nu am fost sunat inapoi. Am zis sa fac eu programari pe link si sa sun eu tehnicienii sa vad daca are cineva (unul imi zice nu am, unul ca nu e atat de lunga, unul ca orange nu are echipamente de genul si ca trebuie sa imi trag singur fibra). Acum nici sa mai fac programari nu merge. Exista vreo metoda prin care pot rezolva asta?
la 07-05-2026 10:27 AM
Salut și bun venit în Comunitate!
Ne poți da, te rog, codul de abonat de pe care s-a anulat instalarea sau numărul de cerere primit la ultima solicitare de achiziție serviciu? Vom ruga și noi colegii să verifice situația ta. Mulțumim.
la 07-05-2026 12:42 PM
Ceva nu ma lasa sa trimit mesaj in privat, asa ca spun aici. Instalarea o doresc maine, pe 8, intre 8-12 ideal, a ramas pe 9 in incercarile mele de a da de tehnicieni si dupa s a blocat site ul, sa nu mai pot reprograma. Am primit mesaj de la ei ca le a fost adusa la cunostinta situatia si ca a ramas pe 9 programarea. Daca le puteti transmite si asta va rog. Multumesc!
la 07-05-2026 05:18 PM
Ati mai aflat ceva de la tehnic/programari? Nu mi-au mai trimis nicio confirmare cum ca s-ar fi schimbat data instalarii
la 07-05-2026 05:24 PM
Din păcate, nu se mai poate reprograma, a rămas pentru sâmbătă. Îmi pare rău.
la 07-05-2026 06:14 PM
Am incercat si eu prin djingo cu un consultant si a reusit sa reprogrameze. Multumesc oricum de ajutor!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor