anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Anulare contract la distanta in 14 zile

CalinSb
Junior

Salutare ! Am solicitat  un ctr la distanta pentru net+tv prin fibra optica.A doua zi a venit tehnicianul pt instalarea serviciilor , dar dupa jumatate de ora tv-urile nu mai aveau semnal.A revenit si s-a chinuit apr 2 ore pentru remediere , dar nu a reusit sa rezolve.A venit urmatoarea zi s-a chinuit alte doua ore , schimband trei routere , cablurile , legaturile dar tot nu a reusit si ca ar fi o problema din centrala si el nu are ce sa-i faca.Atunci am solicitat anularea abonamentului avand acest drept in termen de 14 zile , si ca o sa fiu sunat pentru confirmare dar nu m-a sunat nimeni , am revenit cu apel dar de fiecare data alta versiune ca nu a fost incadrata bine sesizare , ca o sa ma sune cineva a doua zi etc . Astept de cateva zile si nimeni nimic , iar azi am sunat din nou ca sa mi se spuna ca s-a facut o noua solicitare ca nu erau bine incadrate de catre operatorii anteriori si o sa mai dureze 5 zile lucratoare.Nici nu vreau sa mai aud de serviciile Orange care sunt de slaba calitate nefinctionand de la bun inceput desi am avut rabdare cateva zile sa se rezolve problema tehnica , iar partea de customer este deplorabila .Chiar asa greu e sa anulezi un contract ?

7 Răspunsuri 7

Trixen
#StarMember

Salutare!
Imi pare rau ca treci prin asa calvar acum. In urma cu vreo patru ani am intampinat o situatie similara. Am dat in scris ca renunt la servicii, au trecut cateva zile, insa in cele din urma serviciile au fost anulate fara sa mai fac nimic. Cat timp ai numar de inregistrare in care ai specificat clar problema si decizia de retragere in intervalul legal, aceasta va fi procesata. Cu sau fara bataie de cap, dar asta e alta poveste. 😔

DanielaH
Moderator

@CalinSb, bun venit în Comunitate! Îmi pare rău pentru situația pe care ne-ai descris-o.

Ai cumva un număr de sesizare? Putem ruga și noi colegii să verifice care este statusul. Mulțumim.

Nu am numar de sesizare , doar un cod client.

OK, dă-mi, te rog, codul de abonat, aici sau în mesaj privat.

DanielaH
Moderator

@CalinSb, s-a rezolvat situația cu contractul? Te așteptăm să revii cu vești bune.

Buna , Daniela ! S-a rezolvat ! Iti multumesc frumos !

Mulțumesc și eu pentru confirmare! Te mai așteptăm în Comunitate.