anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Anulare contract servicii fixe

Dragoș
Începător

Context: am abonament de servicii fixe pe numele meu dar pentru mama în România. Eu locuiesc în Canada. Mama a trebuit să se mute într-un cămin de bătrâni și apartamentul este gol. Am intrat în ultimele 30 de zile ale contractului deci aș putea să-l anulez. Voi păstra doar serviciul mobil (mobilul mamei). Problema este ca la numărul ca mi s-a dat de la Orange (0374.300.300) îmi răspunde un chatbot care îmi dă informații dar nu mă conectează la un agent uman. O informație pertinentă ar fi foarte apreciată! 

3 Răspunsuri 3

Razvan
#StarMember

Salut! Intră in aplicația My Orange la sectiunea Contact și Feedback - Scrie-ne și vei intra în legătura cu robotul Djingo. Vei lăsa solicitarea ta acolo și vei fi abordat de un operator in cca 24h. Baftă! 

Screenshot_20250818-003822.png

Am postat 2 commentarii in aplicație in ultimele 48 de ore. La primul comentariu mi s-a răspuns ca cererea de anulare a fost primită (a fost trimisă de unul din consilierii din unul din magazinele Orange pe 8 august..). Deci sunt în așteptare azi 20 august. 

delfinas
#StarMember

Dragos, bun venit in Comunitate!!!

La ora asta, nu gasesti un operator uman. Programul lor e:  luni – vineri 08:00 – 20:00; sâmbătă – duminică și sărbători legale 09:00 – 18:00, ora Romaniei, fireste.

Mai poti scrie in aplicația My Orange, secțiunea Contact și feedback > Scrie-ne. Acolo poti trimite si documente, daca e necesar. 

DETALII: https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187?srsltid=AfmBOorrQSASxvqaz525Jg...

Aici poti afla detalii despre rezilierea contractului.