la 11-07-2024 09:32 AM
Orange Money a devenit Evrixa si poate fii apela la *2024 .
În curând se va actualiza și aplicația!
Ce detalii ați mai aflat?
la 26-07-2024 05:45 PM
Un lucru este clar, Orange Money nu mai există și aducerea lui în discutie trezește doar amintiri despre ce a fost.
In rest avem o piață concurențială cu multi ofertanți.
Nu o sa fac reclama pentru Evrixa!
la 26-07-2024 05:37 PM
Orange a decis acum câțiva ani să ofere și servicii financiare prin intermediul unui IFN fintech și a unei aplicații mobile, aceasta s-a numit Orange Money.
(Orange Money este în continuare un serviciu de succes în câteva state africane în care este prezent și operatorul telecom Orange. Unul din serviciile concurente cu acesta este Vodacom M-Pesa.)
Serviciul Orange Money a fost cumpărat în România de Alpha Bank, care în curând va fuziona cu Unicredit Bank.
La mijlocul acestei luni serviciul Orange Money a fost redenumit Evrixa.
Zilele trecute au adus încă o tranzacție în domeniul companiilor care au ca principal obiect de activitate bankingul, anume compania poloneză dezvoltatoare de software Vodeno și fintechul belgian AION Bank au fost achiziționate de grupul bancar Unicredit.
Avem la orizont o posibilă fuziune între serviciul Orange Money din România, redenumit Evrixa, și aplicația dezvoltată de belgienii de la AION Bank?
la 26-07-2024 06:08 PM
Din păcate, doar Unicredit poate da un orizont de timp. Clienții află, practic, ultimii.
la 26-07-2024 06:53 PM
Salutare!
Cine mai știe ce se va întâmpla în continuare, dacă acest serviciu este acum la altcineva, în afară de Orange? Eu am renunțat la el, pentru că nemaiexistând acel beneficiu cu punctele Thank You, nu mai are niciun rost să îl țin.
Vom vedea ce se va întâmpla în viitor, dar probabil că tot ce va fi, pentru majoritatea foștilor clienți, va intra la categoria neinteresant.
Baftă!
14-08-2024 07:16 PM - editat 14-08-2024 07:20 PM
Am folosit cu ani în urmă Orange Money. Am plecat la Vodafone și am stat binișor pe acolo. Nu înainte însă de a închide contul Orange Money. S-o fi închis oare? Probabil. Acum, revenit în Orange, parcă nu aș salva în aplicația My Orange cardul meu bancar BT. Orange Money era IFN și îmi convenea. Acum să vă întreb: pentru Yoxo, sau pur și simplu în aplicația My Orange, voi ce fel de card ați salvat și folosiți? Auzisem ceva de Alfa Bank. Dar nu vreau să îmi fac cont în vreo bancă! Aveți pentru mine sugestii de alternative la fostul serviciu Orange Money, sau s-a rebranduit și este ceva convenabil și neriscant? Prefer tot un IFN!
la 14-08-2024 07:38 PM
Salutare!
Eu folosesc doar cardurile de salariu și cumpărături de la BRD.
Probabil că un card Revolut ar fi mai ok, pentru cei interesați, dar pentru mine, e suficient ceea ce am. Orange Money era ceva foarte bun, pentru că ne oferea puncte Oty. Fără acest beneficiu, nu mai am ce să fac cu alt card, în afară de cele menționate deja!
14-08-2024 07:41 PM - editat 14-08-2024 07:57 PM
Exact de ce m-am temut...nu voi mai putea avea la îndemână un card de IFN. Mă refer controlat oarecum în mod direct sau indirect de către Orange România, că IFN-uri prin țară au apărut ca ciupercile după ploaie.
la 14-08-2024 07:57 PM
De ce vrei neaparat un card de la un IFN? Nu vad care ar fi avantajele...
Eu platesc tot cu cardul de debit de la o banca serioasa din Romania.
La VF cu ce plateai?
14-08-2024 08:05 PM - editat 14-08-2024 08:13 PM
Îți explic acum, e lesne de înțeles: eu stau doar la Prepay. Am folosit la Vodafone hibridul abonament Flex, dar era chiar al operatorului Vodafone România, nu externalizat vreunui partener Vodafone, iar cardul putea fi șters oricând din aplicația mobilă MyVodafone, sau chiar nici nu trebuia salvat obligatoriu în aplicația mobilă MyVodafone pentru reînnoirea Flex. Mă bătea azi dimineață un gând de Yoxo, dar...sincer, acolo nu aș adăuga un card bancar. Recenziile publice vorbesc de la sine, de când s-a lansat Yoxo...mă mai iau și după recenzii!
la 14-08-2024 08:35 PM
Si prepayul Orange e externalizat, nu e al lui Orange sau cum?
14-08-2024 08:37 PM - editat 14-08-2024 10:06 PM
Orange Prepay este chiar Orange România. Orange Yoxo este un partener al Orange România, care folosește rețeaua Orange România. Accept să fiu contrazis, însă, aici e un fel de...cât timp cei din magazinele Orange sau de la Serviciul Clienți Orange ne spun mereu că nu ține de ei, că nu au acces la informații, la baza de date și să luăm legătura cu cei de la Yoxo, logica mea ce să îmi spună?
la 14-08-2024 08:43 PM
Si atunci care e problema? Nu inteleg de ce te feresti sa inrolezi cardul pe Orange.
la 14-08-2024 08:45 PM
Am specificat că mă tem să îl înrolez în Yoxo.
la 14-08-2024 08:48 PM
Si Yoxo e tot al lui Orange. Daca ti-e teama de hackereala, fa-ti un card numai pt plati, pe care-l alimentezi cu sume mici, strict cat ai nevoie pt plati online.
la 14-08-2024 08:56 PM
Da, dar crede-mă că nu mă duce acum capul ce fel de card să îmi fac. Să fie nebancar și să nu ofere credite.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor