la 08-09-2025 10:57 AM - editat ultima oară la 08-09-2025 09:39 PM de delfinas
Buna ziua,
Azi, având o problema, am apelat serviciul clienți Orange,cerând să fiu transferată unui operator.
Am fost transferată, nu unui operator, ci unui OM, adică d-soarei/d-nei SIDONIA CALDARAR, un Om în adevăratul sens al cuvantului, o promptitudine și o amabilitate cum nici nu știu dacă mai găsești în ziua de azi, un bun simt și o amabilitate aparte.
Va mulțumesc din suflet, mult respect și stima pentru așa angajați, prima experiență de acest gen cu Orange, deși sunt abonată de multi, multi ani.
Sper din suflet să vadă acest mesaj și mai sus-pușii dânsei.
Vă mulțumesc, Sidonia CALDARAR, mă aplec in semn de respect pentru așa om.
la 08-09-2025 11:05 AM
Salutare!
Deci mai există și experiențe plăcute, lucru pentru care nu pot decât să mă bucur!
Felicitări!
la 08-09-2025 11:05 AM
Buna ziua,
Mă bucur sincer că ați întâlnit un om atât de amabil și profesionist, care să lase o impresie atât de bună. E minunat să vedem astfel de exemple!
Ne puteți oferi mai multe detalii despre problema pe care ați întâmpinat-o și modul în care doamna Sidonia a reușit să vă ajute?
O zi frumoasa!
la 11-09-2025 02:21 AM
Cu mare drag vă răspund,,,
Eu aveam mare nevoie de a primi o confirmare
in ceea ce privește o factura,însă nu acest aspect
voiam să scot in evidenta ci felul în care mi s-au
adresat,felul în care ,cu promptitudine ,a căutat un
răspuns ai felul în care ,cu răbdare,nu mecanic,sec,robotic,
mi-a explicat ceea ce era un răspuns pentru mine.
Sincer,va spun,a fost prima dată când am simțit că
vorbesc cu un om nu cu un robot.
Vă mulțumesc pentru interacțiune și sper că
am fost explicită.Toate cele bune,va doresc
la 08-09-2025 11:50 AM
Super! Mă bucură astfel de vești în care un client este super mulțumit de interacțiunea umană cu un reprezentant al companiei.
la 09-09-2025 08:04 AM
Si eu pot spune ca am interactionat, in lunga experienta, doar cu doi operatori cu nervii tari si care, tehnic vorbind, stiau ce fac. Din pacate pentru Orange, calitatea celorlalti operatorilor nu se ridica la nivelul companiei. Desigur, poate aparea scuza ca sunt la inceput. Dar cat sa tot fii la inceput?!
la 10-09-2025 01:41 AM
Externalizarea serviciului clienți a dus la scăderea calității privind interacțiunea umană. Proprii angajați sunt profesioniști și dedicați si acest lucru se vede în rezolvarea rapidă a disfuncționalităților semnalate.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor