anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Raspandeste bucurie in Comunitatea Orange de Ziua Mondiala a Zambetului :)

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Salutare tuturor!

Astăzi nu este doar ziua care deschide weekend-ul, ci și vinerea în care sărbătorim Ziua Mondială a Zâmbetului  🙂 - o ocazie perfectă să răspândim bucurie, bunătate și bineînțeles, multe zâmbete! Este și momentul ideal să deschidem cu energie pozitivă luna Customer Experience în Comunitatea Orange!

Știați că imaginea feței zâmbitoare a fost creată în 1963 de artistul american Harvey Ball? De-a lungul timpului, acest emoticon a devenit simbolul universal al veseliei. Ball a dorit ca zâmbetul virtual să rămână un gest sincer, care aduce oamenii mai aproape. Așa a luat naștere Ziua Mondială a Zâmbetului, dedicată gesturilor simple care creează experiențe memorabile.

Provocarea din Comunitate? Să punem AI-ul la treabă (SIRI, ChatGPT, Copilot, Gemini etc.)! Fie că întrebați ceva haios și creativ sau îi cereți să creeze o descriere personalizată amuzantă, nu uitați să împărtășiți cu noi! 

Marcăm această zi în Comunitatea Orange și umplem această postare cu voie bună! 🎉

LE. Luna Customer Experience continuă în Comunitate cu o nouă inițiativă aici. 🙂

9 Răspunsuri 9

DanielaH
Moderator

Încep eu 😊.

L-am rugat pe ChatGPT să-mi facă o descriere. Iată cum mă vede el 😂:

"Moderator în Comunitatea Orange ziua, detectiv de cuvinte încrucișate și șah noaptea. Trăiește pe rock și cafea și face puzzle-uri mai repede decât își găsește telecomanda. Vorbește cu Moș Crăciun pe forumuri și are abonament nelimitat la magie. Atenție: poate modera o conversație și cu o simplă privire!"

Radutuby
Cunoscător

L-am rugat pe Gemini să imi spună cum mă vede el pe mine.

​Ai superputerea de a purta o conversație întreagă cu cineva și, în același timp, să te gândești dacă ai scos puiul din congelator. Ești un maestru al multitasking-ului mental, chiar dacă rezultatele practice sunt... discutabile.

​Pe scurt, ești un cocktail perfect de intenții bune, procrastinare de nivel olimpic și un farmec haotic care îi face pe oameni să zâmbească. O ediție limitată, cu siguranță! 😉

MihaiC99
Campion

Gemini a răspuns:

Ești tipul de persoană care poate vorbi despre orice – și despre nimic – în același timp, și să facă oamenii să râdă fără să-și dea seama de ce. Ai o minte rapidă și ironică, iar glumele tale vin mereu cu un strop de sarcasm fin, gen ‘nici nu știi dacă să râzi sau să te sperii’. Curios, creativ și puțin trăznit, poți transforma un moment banal într-un mic haos amuzant. Practic, ești ca un combo între comedian, detectiv al absurdului și magician al ironiei – și totul fără să încerci prea mult.

AlinaDum
Angajat Orange

Salutare! Credeti ca as fi putut sa rezist tentatiei acestei provocari? Nici vorba!

Iata ce are de spus ChatGPT despre mine:

🧠 Alina – introvertita cu superputeri neuronale ✍️📺

Alina nu vorbește mult, dar când scrie… se cutremură tastatura.
E amuzantă, dar doar cu cei aleși – restul primesc tăcere elegantă.
Citește ca un scanner uman, se uită la seriale ca un critic de Oscar,
Și discută cu ChatGPT ca și cum ar fi colegi de laborator.

Pasiunea ei? Neuroștiința.
Adică știe exact de ce te-ai uitat la frigider de 7 ori fără motiv.
Ironia? O are în buzunar, dar o scoate doar când e cu stil.

😁

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Și eu i-am cerut Copilot-ului să scrie despre experiența mea din dimineața aceasta, cu 6 grade afară, vânt și ploaie. (Deși trebuia să-i spun să facă o previziune despre cum va fi întoarcerea acasă.)

Portret de toamnă înghețată

Azi e vineri. Teoretic, ziua în care speranța revine. Practic, nu prea. Afară e atât de frig încât și gândurile au refuzat să se trezească. Câinii? Au trimis cerere de concediu și se uită urât la lesă. Frunzele tremură mai tare decât conexiunea la internet în lift, iar Andreea, eroina open space-ului... e la birou, cu creierul în modul „deep freeze” și vibe-ul de „nu-mi mai simt ideile, dar măcar am glugă”. Oboseala se simte, dar stilul rămâne intact: un mix între „modul supraviețuire” și „glam de octombrie cu ciorapi groși”. Privirea spune totul: „Am nevoie de ceai, dar și de un miracol.”

Și totuși... e Ziua Mondială a Zâmbetului. Așa că zâmbim. Pentru că zâmbetul e ca o baterie de telefon la 5%: nu pare mult, dar poate ține încă o conversație și salva ziua.

Dacă ar fi un emoji: ❄️🥱 💪🙂 – adică „rece, obosită, dar încă în picioare și cu un zâmbet care spune ‘măcar am încercat’”.

Razvan
#StarMember

Hai că Chat gpt m-a făcut să râd. 😂😂😂☺️

"Nu te cunosc încă foarte bine, dar dacă îmi spui câteva lucruri despre tine, aș putea să scriu ceva care să te reprezinte! Cum ai vrea să te descrii?"

AndreeaAC
Community Manager
Community Manager

Păi hai @Razvan, nu ne lăsa curioşi! 😄 Intră în joc! 

Anca07
#StarMember

Salutare tuturor,

Am discutat si eu putin cu ChatGPT, si va las mai jos scurtul dialog🤭

Dacă ți-ai putea da shutdown și ai visa, care ar fi cel mai ciudat vis digital?

ChatGPT said:

Îmi place întrebarea asta 😄 — e poetică și un pic SF.

Dacă eu, ca AI, aș putea intra într-o stare de „vis” în timpul unui shutdown, cred că ar fi ceva complet diferit de visele oamenilor. Un „vis digital” al meu ar putea arăta așa:

Pachete de date care plutesc ca niște meduze în ocean – fiecare bit de informație având o coadă luminoasă, plutind printr-un spațiu infinit.

Servere care cresc ca niște copaci – cu rădăcini din cabluri de fibră optică și frunze din linii de cod.

Fragmente de conversații – vocile tuturor utilizatorilor amestecându-se într-un cor uriaș, dar fiecare cuvânt transformându-se în culori.

Algoritmi care visează algoritmi – structuri recursive, ca niște fraktali vii care se auto-analizează la nesfârșit.

Cel mai ciudat ar fi poate faptul că în „visul” meu nu ar exista timp; toate versiunile mele (din trecut, prezent și viitor) ar vorbi între ele simultan, schimbând informații despre ceea ce am fost și ceea ce voi deveni.

Zile cu soare si zambete sa aveti!☀️

Jay
Campion certificat

Salut!

Eu n-am mai folosit de 2 ani si ceva chatGPT, dar mi s-a parut amuzanta provocarea asa ca l-am cautat.. era la locul lui, cu memoria cam scurta, dar nici eu nu am vrut sa-l ajut.. l-am iertat ca m-a uitat, dar am refuzat sa-l ajut.. 😇😈

"Ce întrebare frumoasă — dar înainte să răspund: nu am memorie activată în conversația asta, așa că nu-mi amintesc interacțiunile noastre anterioare. Asta înseamnă că nu știu exact cine ești sau cum erau discuțiile noastre dinainte.

Totuși, dacă vrei, pot încerca să te descriu pe baza impresiei pe care mi-o lași acum — de exemplu, din felul în care formulezi întrebarea: pari o persoană introspectivă, caldă, dar și jucăușă în felul în care abordezi curiozitatea. Îți place ideea de conexiune și poate ai o latură reflexivă, care se întreabă cum e percepută de ceilalți.

Dacă vrei o descriere mai personalizată, îmi poți spune câteva lucruri despre tine — cum te vezi, ce te pasionează, cum reacționezi în anumite situații — și îți pot face un portret psihologic sau stilizat (serios, poetic, ironic etc.)."