Eu nu lucrez in domeniul bancar, dar sunt infiorator de comoda si de uituca, drept pentru care m-am bucurat enorm cand serviciile de genul asta au intrat in portofoliul bancii mele. Tot ce inseamna utilitati, asigurari, furnizori de orice fel ii platesc prin intermediul internet banking (cu preponderenta prin debitare directa). Pentru unii furnizori am setat plati recurente (de exemplu factura la gaze o platesc prin plata recurenta, pentru ca variaza foarte mult costul de la vara la iarna iar eu vreau cheltuieli egale in toate lunile anului, drept pentru care am facut o medie lunara si le virez in fiecare luna suma respectiva ca sa nu ma trezesc ca platesc 15 lei vara si 700 iarna).
Ce mai platesc prin IB? Imprumuturile, scoala copiilor, cumparaturile on-line cand le fac. Incerc sa folosesc cat mai des sistemul bancii, ferindu-ma de aplicatiile de plata folosite de diferite site-uri.
Sa nu vorbesc in ceas rau, nu am avut nici un eveniment nefericit si, la drept vorbind, nici nu ar avea prea multe de furat de la mine vreun hacker nici daca ar vrea. E fix ca-n bancul ala: "m-a trezit un hot in noapte cautand bani prin casa; m-am ridicat din pat si am inceput sa caut impreuna cu el".