anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Livrare cu fan courier

user_18788290
Începător

Salut, de ce lucreaza orange cu fan courier este penibil

4 Răspunsuri 4

Fost Membru
Neaplicabil

Eu nu am avut probleme cu ei, și am primit zeci de produse prin ei. La orice firma de curierat poți întâmpina probleme. Nu exista una perfecta 

arsradu
#StarMember

Depinde de zona. Sunt zone in care au deficit mare de personal. Se acumuleaza coletele in depozit ai apar probleme la livrare. 

Client Orange

RafaHelper
#StarMember

Salut @user_18788290

Orange colaborează cu mai multe firme de curierat, printre care Fan Courier, Sameday, Cargus, poate si alții. 

Atunci cand se livrează un colet se folosește o platforma dedicata pentru livrări si se alege prețul cel mai mic de livrare in funcție de distanta, preț, disponibilitate, astfel coletul tau a fost asignat companiei Fan Courier. 

Daca ai avut probleme cu livrarea prin Fan Courier, poti accesa secțiunea feedback courier din sms-ul primit in maxim 1 zi de la livrarea coletului pentru a semnala orice neregula sau poți trimite un mail la customer@fancourier.ro dar si din pagina de contact Orange: https://www.orange.ro/contact/

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu doar cu Fan, ci și cu alții. La mine sunt foarte în regulă Fan, dar de regulă, vine Cargus.

Concluzie: depinde de zonă și nu poate fi acuzat Orange pentru ce face sau nu face Fan Courier.