Nici eu nu am o camera auto desi am cochetat cu ideea sa montez una.
Am insa in schimb una montata pe barca cu care filmez atunci cand fac plimbari pe mare sau in In Delta Dunarii.
Este un GoPro Hero 7. Probabil ca ati auzit de model dar mai las cateva specificatii poate doreste careva sa isi monteze una pe casca de la motocicleta,bicicleta etc. Pentru barca n-am gasit ceva mai bun. Este in primul rand waterproof,criteriu care a cantarit mult dat fiind faptul ca este mereu in exterior,ploaie,valuri etc.
Filmeaza 4K insa aveti grija la sd card fiindca nu toate se impaca bine cu acest gen de filmare. Eu am ales un Sandisk Extreme Pro de 512 GB pe care il recomand tuturor celor care vor un sd card de calitate (atentie mare la fake-uri 🙂 ).
Camera are port USB C si HDMI, bun pentru legat imediat la un tv. Ecran de 2" si cantareste cam 100 de grame asa ca nu o s-o simtiti daca o montati pe casca si nu pe ghidon.
Bateria e de 1200 mAh destul ca sa te tina cateva ore bune de filmare nonstop,cardul sa duca :))
Tine la tavaleala,socuri,soare,vant,ploaie. Practic eu o montez primavara pe barca si o mai scot toamna.
Cea mai buna treaba la ea este stabilizatorul care face toti banii. Barca fiind mereu in miscare,sus-jos stanga-dreapta ,stabilizatorul este cel care face ca filmarea sa fie incredibila cu tot acest balans.
Eu zic ca merita si chiar daca e un pic scumputa,la calitatile care le are nu ar trebui sa facem rabat. Stiti cum e,calitatea costa 🙂