anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Fostul Orange Money se transformă

teacher_
#StarMember

Fostul Orange Money, devenit Evrixa, sub „umbrela” Alpha Bank, va suferi modificări... Iată o parte din mesajul primit

......Te contactăm pentru a îți oferi mai multe informații despre procesul de fuziune anunțat a avea loc între Alpha Bank România S.A. (”ABR” sau ”Banca”) și UniCredit Bank S.A, ca urmare a acordului semnat de acționarii majoritari ai celor două bănci, respectiv Alpha International Holdings Single Member S.A. și UniCredit S.p.A. Fuziunea face parte dintr-un parteneriat strategic ce va poziționa UniCredit în topul băncilor din România, un lider dinamic în industria bancară, orientat către preocupările clienților, oferind o gamă variată de produse și servicii financiare, soluții moderne de banking și adaptabilitate constantă la nevoile în schimbare ale pieței.......

Indiferent de planurile tale - fie că sunt ambiții personale, proiecte de familie sau inițiative de business - UniCredit va fi pregătită, după finalizarea fuziunii, să îți ofere soluțiile potrivite, printr-o ofertă variată de produse financiare, de investiții, asigurări și consultanță, toate la cele mai înalte standarde.

Așadar piața bancară din România este extrem de activă, dar nu este loc de „oameni mici”, jucătorii mari devenind tot mai mari.

4 Răspunsuri 4

MihaiC99
Junior entuziast

Mulțumim de informație!

Sunt deja client UniCredit de multi ani!

Bine că nu mi-am făcut cont la Orange Money.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Am închis din vară deja contul și tot ! 

Mulțumim de informații!

Razvan
#StarMember

Era și cazul să se finalizeze tranzacția intre cele 2 entități. Am deja card la UniCredit și în vară am inchis fostul card OM.

Pololică
#StarMember

Mda, m-a ajuns informarea la mine...