anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Unde pot gasi contractul meu? În documente nu scrie nimic.

Mihaix36AR
Junior

La activarea contului my orange am folosit un cont email Gmail. Dar nu mai am acel email. Contractul a fost trimis la acel email. Mai pot găsi undeva contractul meu?

1 Soluţie acceptată‚

Bună ziua, am scris în secțiunea chat,mi s a spus că voi primi o copie în 30 de zile.Astept,poate voi primi

Vizualizare soluţie în postul original

14 Răspunsuri 14

FLo1
#StarMember

Salut. Regăsești documentele în secțiunea ”Documente” din contul tău MyOrange (varianta web account) (Setări cont -> Documente). Succes.

FLo1_0-1751479088159.png

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

Bună seara,nu scrie nimic la documente

@Mihaix36AR: Atunci cred că va fi necesar să soliciți o copie fie disponibilă pe cont, fie pe adresa de email nouă sau asociată contului MyOrange. Poți transmite această solicitare accesând fie chat-ul Djingo, fie secțiunea din aplicația MyOrange > Altele > Contact și feedback > Scrie-ne.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și apreciază răspunsurile care te-au ajutat!

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Dacă ai acces la contul My Orange, verifică secțiunea „Documente” pentru a vedea dacă informația este disponibilă acolo.

https://www.orange.ro/myaccount/reshape/settings/documente 

Modifica adresa de email și in contul my Orange daca nu mai este disponibilă.

Am întrat la documente,nu scrie nimic

MihaiC99
Campion certificat

Atunci contactează serviciul clienți prin chat sau telefonic pentru a obține o copie după contract.

https://www.orange.ro/contact/ 

Razvan
#StarMember

Salutare! Intri in contul My Orange pe desktop sau pe telefon mod desktop, apoi mergi la tabul Setări Cont >>> dai click pe Documente, se află în coada listei și poți vedea contractele în derulare. Să ne spui dacă ai reușit.

IMG_2104.jpeg

IMG_2105.jpeg

Nu scrie nimic acolo

Vio73
#StarMember

Salutare!

Unele nu le regăsești în My Orange, din păcate. 

Le scrii din My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos) - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi ceri transfer operator, unde le explici ce dorești și le ceri o copie a anexei la contract.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Razvan
#StarMember

Salut! Le poți solicita o copie din secțiunea chat, apel la 300 sau în Magazinul Orange.

DanielaH
Moderator

@Mihaix36AR, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația cu contractul? Te-au ajutat răspunsurile primite mai sus?

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Bună ziua, am scris în secțiunea chat,mi s a spus că voi primi o copie în 30 de zile.Astept,poate voi primi

Mihaix36AR
Junior

Am primit contractul,mulțumesc frumos,celor de la Orange.

Mulțumim @Mihaix36AR pentru feedback și te așteptăm în Comunitate și cu alte contribuții, idei sau soluții. Pe curând.