anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Doresc să-mi închid toate abonamentele

user_18393834
Începător

Doresc să-mi închid toate abonamentele pe care le am cât mă costă 

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Asta depinde de mai mulți factori:

- ce perioadă contractuală mai ai;

- ce valoare au abonamentele;

- dacă ai avut / ai device cumpărate în rate / cu reduceri;

- dacă ai primit bonusuri / reduceri, etc.

De obicei, dacă nu ai avut cumpărate device-uri, nu ai avut bonusuri/ reduceri, etc, nu prea ai de plată nimic .Eu am spus cum știu  că ar fi.

Cel mai bine este să depui o cerere de reziliere  și ei îți vor spune exact cât și ce ai de plată.

Cererea o poți depune din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde le scrii ce dorești sau din Chat Djingo  , unde tot așa, ceri transfer operator sau vezi dacă are varianta ,,Reziliere  contract".

Baftă!

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

MihaiC99
Campion

Salutare!

Pentru a afla suma exactă de plată în cazul rezilierii anticipate a abonamentelor, este necesar să depui o cerere de reziliere prin intermediul serviciului clienți, telefonic, prin chat sau direct într-un magazin fizic. După depunerea cererii, vei fi contactat de departamentul de rezilieri în termen de 7 zile lucrătoare, iar aceștia îți vor comunica suma de plată aferentă rezilierii anticipate.

Informații generale găsești aici.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Asta depinde de mai mulți factori:

- ce perioadă contractuală mai ai;

- ce valoare au abonamentele;

- dacă ai avut / ai device cumpărate în rate / cu reduceri;

- dacă ai primit bonusuri / reduceri, etc.

De obicei, dacă nu ai avut cumpărate device-uri, nu ai avut bonusuri/ reduceri, etc, nu prea ai de plată nimic .Eu am spus cum știu  că ar fi.

Cel mai bine este să depui o cerere de reziliere  și ei îți vor spune exact cât și ce ai de plată.

Cererea o poți depune din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde le scrii ce dorești sau din Chat Djingo  , unde tot așa, ceri transfer operator sau vezi dacă are varianta ,,Reziliere  contract".

Baftă!

RafaHelper
#StarMember

Salut @user_18393834

Poți afla cat de costa după ce vei depune cererea de închidere. Vei fi informat de un consultant.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Anca07
#StarMember

Buna @user_18393834 

Ce anume te-a determinat sa iei aceasta decizie?

Zi cu soare🌞sau cu umbra🤭

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.

alexeugeniu
Explorator entuziast

@Anca07  vin vremuri grele,să ai un telefon cu abonament o să fie un lux.

Salutare @alexeugeniu 

Daca vor veni sau nu vremuri grele, vom vedea😊

Cat despre decizia initiatorului acestui topic, ar fi fost interesant sa stim si ce l-a determinat sa o ia.

Zi cu soare!🌞

Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.