anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Portare pe același cont de abonat

Salut! Dacă am deja un abonament cu 2 numere, pot să mai adaug un nr din aplicație pe același abonament? De asemenea, după această portare aș vrea să prelungesc abonamentul + să îmi iau un alt telefon. 

11 Răspunsuri 11

RafaHelper
#StarMember

Salut @Alexandra131297

Nu exista abonament cu 2 numere. Fiecare număr are un abonament, iar cele 2 numere formează un cont de abonat deci poți spune ca ai 2 numere pe contul de abonat sau 2 abonamente pe contul tau de abonat. 

Poți porta cate numere vrei tu pe numele tau, nu exista o limita la fel cum nu exista limita pentru a adaugă numere noi. 
Orange Romania nu impune un număr maxim de abonamente de voce pe care le poti activa pe persoana fizica, insa, in functie de tipul abonamentelor pe care vrei sa le activezi, este posibil sa ti se solicite un avans sau depozit la semnarea contractelor.
La prelungire poți lua un telefon cu noul abonament ales, trebuie doar sa fi eligibila pentru prelungire.
Mai multe detalii despre prelungirea contractului găsești aici: https://comunitate.orange.ro/t5/abonament/prelungire-abonament-existent-pentru-achizitionarea-unui-n...

Mulțumesc frumos pentru răspuns. 
Da, aveți dreptate, m-am exprimat greșit. Am două abonamente pe același cont. 

Pot să fac prelungire acum pentru cele 2 abonamente deja existente, plus comanda pentru telefon, iar ulterior să portez și numărul mamei? Sau trebuie neapărat fix când prelungesc abonamentul? 

Menționez ca țin morțiș ca numărul nou portat să fie pe același cont de abonat, de aceea tot întreb, ca nu inteleg 🤣🤦🏻‍♀️

Când vei face portarea sistemul știe sa aloce acel număr tot contului tau de abonat, totuși e posibil sa fie nevoie sa il adaugi manual in My Orange pentru al vedea cu celelalte numere.

@Alexandra131297: Numărul nou fiind abonament, va putea fi portat doar pe numele titularului actual. Vrei să păstrezi actualul titular sau nu? 

Cât privește adăugarea pe cont a numărului,  îl poți adăuga pe contul tău actual, indiferent de titularul numărului. Atenție: cu titular diferit, facturile sunt distincte, deci factura va fi unică /abonat, nu /cont.

Te așteptăm să menționezi ce ai decis. Numai bine. 

Poți sa faci când vrei tu aceste acțiuni pentru ca nu depind una de alta. Poți sa prelungești un număr astăzi, unul peste 2 săptămâni si in același timp sa faci si portarea. Numărul mamei e cartela sau abonament? Daca e abonament pe numele cui este acum?

Este abonament, pe numele ei 

In cazul asta daca vrei ca acel număr sa apară tot pe contul tau de abonat mai întâi sau după portare trebuie sa il treci pe numele tau, acțiune denumita "cesionare". Ori faci înainte de al porta la furnizorul actual ori faci după portare. Recomandarea mea e sa faci înainte de portare.

O alta varianta ar fi să porteze abonamentul actual pe o cartelă prepay. Trebuie sa se duca într-un magazin Orange Shop, iar apoi ai libertatea să o folosești cum vrei tu cartela. Poți discuta cu un consultant Orange aceste aspecte.

Jay
Campion certificat

Salut!

Se poate porta abonamentul asa cum dorești, insa trebuie sa menționezi situația exacta si sa știe reprezentantul cu care vorbești ce are de făcut.

Eu am 4 abonamente pe numele meu, insa unul dintre numere a fost inițial la Vodafone pe numele meu, l-am mutat la Digi pe numele mamei si acum ~ 7 ani l-am adus la Orange pe numele meu. 

La momentul portarii, eu am purtat toată discuția prin mail-uri, am apelat la un angajat prin care îmi prelungisem anterior celelalte abonamente, deci de la fidelizare si imi amintesc ca a mai făcut ceva odată cu cererea de portare, insa nu mai țin minte exact ce.. din acest motiv am zis ca este important sa știe ce are de făcut reprezentatul cu care vorbești.. 

Si la portare exista posibilitatea de achizitie telefon, depinde de oferta existenta.. iar celelalte abonamente se pot prelungi independent de acesta, în funcție de perioada minima contractuala de la prelungirile/achizițiile anterioare.. 

DanielaH
Moderator

@Alexandra131297, te-au ajutat răspunsurile primite aici? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai ușor informațiile dorite. Mulțumim.