anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefonul meu este urmărit

Bojă_Marius
Începător
Cum fac să nu mai fiu urmărit de cineva unde mă duc pt că mă vede tot timpul că și cînd aș avea montat un gps pe telefon. Are tot samsung ca și mine. Am parolă pe el dar este prea târziu că știe tot unde mă deplasez. Multumessc.
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Cred că trebuie să anunți poliția în acest caz! Asta e infracțiune! Mai ales dacă și știi sau bănuiești cine este. La telefon îi poți da revenire la setările din fabrică și rezolvi problema ștergând toate setările. Ideea este să-ți salvezi contactele și tot ce mai ai necesar pe el înainte. Succes!

TheSpecialist
Maestru
Dacă a avut acces la telefonul tău cu siguranță ți-a instalat un program care permite accesul de la distanta și monitorizarea telefonului, implicit a persoanei care îl folosește. La o căutare pe google "cum sa urmărești un telefon" sau " programe monitorizare telefon" vei găsi o lista cu programe care fac acest lucru. După aceea intra în setările telefonului, la aplicații și vezi dacă regăsești vreunul din acele programe instalate. Sau oricare program care ți se pare dubios. Ca sa nu riști sa dezinstalezi vreun program esențial pt funcționarea telefonului, în cazul în care nu știi exact ce face fiecare din ele poți sa ii dai oprire forțată sau înainte sa intri la Permisiuni sa vezi dacă cere acces la GPS. Bineînțeles GPS-ul ar trebui sa îl ai pornit doar dacă folosești un program de navigație atunci când conduci, în rest prea puține aplicații îl cer activ. O alta varianta ar fi sa intri direct în Permisiuni aplicații și sa vezi care sunt programele care au nevoie de GPS. Oprești permisiunea pt orice aplicație care ți se pare ciudata. Ceva legat de probelema ta am mai discutat noi aici https://comunitate.orange.ro/questions/2048281-afla-locatia-telefon Sper sa îți fie de folos!

FLo1
#StarMember
Cel mai simplu ca sa fi sigur ca nu esti "urmarit" este sa revii la un model de telefon non-smart. Nu consuma asa multa energie si nu este monitorizat la fiecare pas. De exemplu la smart-uri pana si ce model de telefon folosesti se stie fara sa comunici operatorului de retea.

FaraUnID
Campion certificat
Este telefon nou achizitionat din magazin sau este un telefon de ocazie luat din surse mai putin oficiale? Te-a "ajutat" cineva sa instalezi ceva aplicatii in telefon sau sa-l configurezi inca de la prima utilizare? Pe telefon exista si alte conturi Google / Samsung in afara de conturie tale? Dezactiveaza locatia si vezi ce aplicatii au acces la locatie. Te-ai uitat prin aplicatiile instalate sa vezi daca nu este nimic dubios pe acolo? Ceva aplicatii pe care tu nu le utilizezi si care in mod normal nu au ce cauta pe acolo? Solutia extrema si cea mai eficienta - HARD RESET. In acest fel telefonul revine la setarile initiale, asa cum a venit din fabrica si nu mai lasa pe nimeni sa umble prin telefonul tau. Protejeaza-l cu parola, cod PIN, amprenta, face unlock sau orice alta metoda care impidica accesarea lui de catre terti! Pe parte legala, mergi si depui plangere la politie. P.S. - Nu exista "că și cînd aș avea montat un gps pe telefon" pentru ca telefonul in sine are integrat un sistem GPS.

teacher_
#StarMember
Și eu sunt de părere că trebuie hard reset și schimbate toate parolele, inclusiv de la adresele de mail care sunt conectate...

DanielaH
Moderator
@Bojă Marius, ai rezolvat ceva cu telefonul? Dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Te așteptăm cu detalii!