anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Taxa de reziliere 160 euro?

DaniVes
Junior

Buna ziua, 

Detin un abonament Orange Voce din 13.02.2022 si expira pe 13.02.2024 am vrut sa imi portez numarul in alta retea si mi s-a spus ca daca fac lucrul acesta pe langa factura ultima factura ce o mai am de platit trebuie sa platesc 160 euro taxa de reziliere. A mai patit cineva asa ceva, eu in contract nu am gasit asa ceva. Ma poate ajuta cineva cu informatii. 

Va multumesc anticipat

18 Răspunsuri 18

george_dext
Începător

    Si eu sunt in aceasi situatie ,am facut cerere de portare dar mai am 16 luni de contract,nu pot sa aflu ce suma am de plata decat dupa 1- 9 zile,numai ca portarea se face in 3 zile lucratoare...

  Operatorii spun ca numai departamentul rezilieri poate raspunde, dar nu stiu cand...

:))) Tarziu....foarte tarziu, daca raspund si atunci. Pentru ca interesul este sa ramai abonat caaaat mai mult timp. N-au niciun interes sa raspunda repede sau sa-ti rezolve rapid cererea de reziliere. Pentru ca pentru fiecare zi in care esti abonat, platesti serviciile pe factura. 🙂

Client Orange

"Problema" intarzierii este data de cateva lucruri:

  1. ziua efectiva de portare (abonamentul se plateste in avans si va trebui stornata perioada respectiva daca plecarea se face dupa emiterea facturii, nu cu 1-2 zile inainte si diferenta ar fi o virgula)
  2. trebuie calculate reducerile pana in ziua respectiva (vor fi minim 3 zile de suprapunere: pana noul furnizor nu preia complet, inca ai abonament la cel vechi)
  3. trebuie calculate reducerile la aparate (rest de rate sau reduceri primite).

In principiu, penalizarile se vad la urmatoarea factura (este o automatizare, dar oricum trebuie verificata). Ca va fi cu plus sau cu minus, depinde de la caz la caz.

GunieMC
Începător

Salut, iti pot raspunde eu.
Esti liber sa te portezi oricand vrei tu, taxa de reziliere este ABUZIVA conform Lege 193/2000 (eu am reziliat de mult la Orange dar ei nu vor sa recunoasca acesta lege si a trebuit sa merg prin ANPC ) 
Singura idee este ca acum depinde daca ai luat sau nu abonament cu telefon in rate .
Daca a fost un pret promotional - poti rezilia, este riscul LOR nu al tau ( asa am avut eu am platit 100 Euro un telefon si atat nu aveam rate )
Daca ai rate la telefon acelea raman, daca nu ai atunci poti rezilia oricand.