anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Practici înșelătoare Orange

Legea care îi va obliga pe cei de la Orange să afișeze prețul real ( nu în ,,eurocredit"), a trecut de Senat. După ce se va publica Legea în M.O., oare tot așa vor taxa euro? La 6 lei ? Sau vor intra în legalitate și se vor alinia normelor U.E.?

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Părerea mea este că acel procent suplimentar de 10% va trebui eliminat. Cât despre prețurile opțiunilor, nu m-ar mira dacă unii operatori vor încerca să recupereze diferența prin ajustarea ofertelor.

Radutuby
#StarMember

Salutare,

Eu cred că dacă legea va fi clară și fără portițe, vor trebui să se conformeze. Altfel, există șanse să încerce o altă metodă de a păstra același model de tarifare.

Signature

Vio73
#StarMember

Salutare!

Cred că se vor conforma, dar probabil că vor găsi alte metode de a majora prețul, direct sau indirect. Statul a pus și el o grămadă de taxe și  acestea sunt suportate de noi, cetățenii de rând până la urmă. Ei le pun operatorilor, iar operatorii, utilizatorilor.

Oricum, la noi, raportul calitate - preț la serviciile telecom este foarte bun în comparație cu alte state, unele chiar vecine, membre ale UE.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Totuși, un client neatent piardă să nu își dea seama că nu e un tarif în euri, ci intr-o monedă virtuală internă de-a lor.

Sunt niste costuri suplimentare ce nu ar trebui sa existe.