la 25-01-2026 10:41 PM - editat ultima oară la 26-01-2026 08:41 AM de DanielaH
Bună,
Incredibil cum Orange își bate joc de clienți.
Am constant probleme cu internetul fix in Cluj-Napoca (din 8 septembrie 2025) și lunar trebuie sa sun și sa vina cineva sa schimbe routerul.
Am ajuns acasă și ce să vezi, internetul nu funcționează. Am sunat, mi au zis că e bine că am făcut sesizare și mi s-a confirmat intervenția tehnica. Pe telefon au garantat că o să vina cineva azi. Ghici ce, tehnicianul nu a venit. Oamenii din call center ma iau de la 11 metrii.
Cireașa de pe tort, eu trebuie sa iau concediul de la munca pt 2 zile că îs luat de frier pe telefon 🙂
26-01-2026 01:04 AM - editat 26-01-2026 07:31 AM
Salutare!
Îmi pare rău pentru situație. Și eu am trecut prin ceva similar la un alt furnizor, iar în cazul meu soluția a fost să chem un membru al familiei la locație atunci când am fost anunțat că va sosi tehnicianul.
Cel mai probabil, numărul tehnicienilor este insuficient raportat la volumul mare de solicitări.
Încearcă sa comunici cu ei pentru escaladarea situației. Poate reușesc să te pună în legătură cu tehnicianul arondat zonei tale.
la 26-01-2026 06:05 AM
Salutare!
Îmi pare rău pentru situația în care te afli, dar încearcă să le faci o sesizare scrisă din Chat Djingo în care să specifici toate aceste detalii, chiar și faptul că tehnicieni nu respectă programul și că trebuie să ți se rezolve problema, să nu mai existe aceste disfuncționalități.
Baftă!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor