anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sunteti de parere că abonamentele Orange ar trebui să se actualizeze automat?

Ascary
Campion certificat
De multe ori se intampla sa avem un abonament incheiat la un anumit tarif, apoi sa citim ca in ofertele mai noi ale Orange, acelasi tip de abonament este la jumatate față de tariful perceput pentru noi cand am incheiat contractul. Credeti ca ar fi o idee buna ca aceste abonamente sa se actualizeze automat la noile tarife oferite de Orange, astfel incat sa nu mai asteptam un an sau chiar mai mult pana si abonamentele mai vechi sa fie actualizate?
1 Soluţie acceptată‚

Jay
Campion certificat
Dacă ai încheiat un contract pe 12 sau 24 de luni, in care este specificat un tarif si un număr de resurse, nu se va face asta niciodata de la sine.. Nu cred ca exista vreun exemplu, indiferent de domeniu, cand să se fi facut asta.. Dar, da, ar fi frumos să fie, macar puțin, actualizate resursele.. Dacă nu aduse la nivelul celor din oferta curentă.. Cred ca ar aduce un val de simpatie.. Ar fi super să primești niște resurse in plus, cand tu stii ca ai mai puțin si ai avea nevoie de ceva.. macar după ce ai trecut jumătate din perioada contractuală..

Vizualizare soluţie în postul original

32 Răspunsuri 32

Gianni
Cunoscător certificat
Sunt persoane care primesc bonusuri destul de mari numai pentru că au fost supărați si probabil că aveau dreptate. Cunosc persoane care pe lîngă abonamentul pe care îl plătesc, lunar mai încarcă 70-80€ credit. Acest tip de persoane nu concep să nu aibă internet sau semnal la telefon. La cel mai mic deranjament sună la serviciul clenți și se rezolvă problema imediat. Nu cred că există operator care ar dori să piardă un astfel de client...!)

Vio73
#StarMember
Și eu am bonusuri din pachetul Love, dar ar trebui să fie ceva clar pentru vechime, fără negocieri. Părerea mea!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Gianni
Cunoscător certificat
Ar fi și aceasta o idee bună, probabil pe viitor va fi luată în considerare și de către reprezentanții Orange.