anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Simulari in magazinul online (abonament + Huawei P30)

mihai_13
Maestru
Nu mi se pare corect !
- daca imi fac un abonament nou de 8 euro si cumpar in rate telefonul Huawei P30 plates o rata de 68,75 lei pe luna timp de 24 luni
- acum aplic din contul meu online pentru acelasi telefon cu o rata de 33,05 lei pe luna 24 de luni SI UN AVANS de 856,80 lei
- precizez ca am aplicat tot online pentru o prelungire de abonament ME 8 euro pe 24 luni si ca mai am trei (3) rate de platit la un telefon mai vechi 30,70 lei pe luna adica aproximativ 92 lei (pe care ii pot platii oricand in avans)
Ce ma sfatuiti sa fac ?
- 1 sa renunt la prelungirea de abonament si sa inchid la termen abonamentul actual (adica inca 3 luni)?
- 2 sa-mi fac un abonament nou de 8 euro sa sa beneficiez de rate fara avans?
24 Răspunsuri 24

mihai_13
Maestru
Daca se poate sa primesc un raspuns oficial cat de cat si ce trebuie sa fac ca sa nu mai platesc avans la orice telefon. Multumesc! Daca puteti sa im raspundeti la aceasta intrebare, va rog. Nu ma intereseaza studiile de piata, si nici nu mi se pare corect sa ma "targuiesc" ca la piata cu un operator. ( imi plac stiintele exacte)

FaraUnID
Campion certificat
Eu vorbeam de pret STANDARD, adica fara abonament. La Orange pretul lui P30 FARA ABONAMENT este de 2300 lei. Acelasi telefon a fost vandut de Altex cu pretul de 1900 lei. Preturile standard sunt cele de referinta pentru ca de acolo pleaca reducerile. Si da, din pacate, in Romania, asta este principiul de functionare daca vrei sa obtii o oferta decenta din partea operatorului: sa te milogesti, sa te tiganesti, sa suni de 'nspe mii de ori la retentie, sa aduci in discutie portarea, sa te puna in asteptare, sa revina ei cu telefon, iar sa te puna in asteptare "ca sa discute cu un superior" pentru ca mai apoi sa-ti lase senzatia ca ti-au facut nu-stiu-ce favor. Aceste lucruri le-am experimentat pe pielea mea in cei aproape 20 de abonament, in momentul in care solicitam o repozitionare de abonament cu achizitie telefon. Sunt banii tai iar tu esti singurul in masura sa decida cum si in ce mod alegi sa-i investesti sau dupa caz sa-i cheltui. Mult succes la tiganeala..... adica la negociere!

mihai_13
Maestru
Da din pacate ai dreptate aici ... - sincer nu vreau sa renunt la orange (probabil ca ei stiu asta 🙂 ) si am sa cumpar un telefon la "mana a doua" sigilat in cutie sau folosit 5zile ... dar ma repet nu mi se pare deloc corect ce face orange cu mine. sorry.

FaraUnID
Campion certificat
Aici au pierdut foarte mult operatorii de la noi si nu dicutam doar de Orange: Pentru ca nu au fost capabili sau nu vrut sa asculte clientul astfel incat sa-i poate furniza un pachet de servicii bazat pe nevoile reale de comunicare ale acestuia. Din prisma acestei abordari toti operatorii de la noi ai pierdut clienti si vorbim de clienti cu vechime considerabila in retea si care aveau pe cont mai multe abonamente active, deoarece au fost tratati in bataie de joc in momentul in care acestia au incercat sa obtina o oferta personalizata, iar acest lucru le-a lasat un gust amar. In acest moment, atat la Orange cat si la concurenta, un abonat nou care vine din portare beneficiaza de oferte mult mai atractive decat un client care are 10 - 15 - 20 de ani vechime si 3 abonamente pe cont. Pe acest cosiderent din 2014 si pana astazi am ales doar abonamente de tip SIM Only cu achizitie telefon din alta sursa. Pentru ca nu suport ideea ca dupa cca 20 de ani de cotizat luna de luna la ei, in momentul in care solicit o repozitionare de abonament sa trebuieasa sa ma milogesc pentru puncte in valoare de 50 euro. Bun venit in club si bafta in tot demersul tau!

Salut! Pretul produselor in rate difera conform serviciului ales, in functie de numarul ratelor. Asadar, ceea ce ai vazut in contul online este personalizat pentru abonamentul tau. Poti face achizitia in rate in magazinele Orange sau in Magazinul Online. Gasesti detalii complete despre acest serviciu aici https://www.orange.ro/servicii/plata-in-rate-pe-factura/ De asemenea, daca te afli in ultimele 6 luni de contract, poti solicita chiar o oferta personalizata.

Miha_Z
#StarMember
@mihai_13 eu nu ma refeream la venitul tau lunat ci la suma care ti-a alocatat-o Orange-ul pentru contului tau.

mihai_13
Maestru
Din nou ai dreptate , cazul meu nu este singular , de exemplu pe forum softpedia la operatori orange cele mai multe raspunsuri si postari sunt pe tema retentie si oferte fidelizare , asta spune multe despre. - sunt client vechi orange si acum 15 ani tot de la o neintelegere de genul am parasit 2 ani reteaua, acum nu vreau sa o parasesc, mai am si varianta cartele prepay care iar mi se pare mai avantajoasa ca si asa fidelizarea la abonament cu achizitie telefon este sub orice critica - astept totusi un raspuns oficial pe comunitate, o mana intinsa ...

mihai_13
Maestru
Orange Assistant, va multumesc pentru raspuns, am intrat si pe link dar nu am gasit ce-mi trebuie mie, adica Huawei P30 in rate fara avans - deci sa se inteleaga bine Nu vreau si nu cer vreo favoare, vreau ca la prelungirea abonamentului sa beneficiez si eu ca orice abonat nou de un telefon (oricare ar fi el) fara avans in rate (simplu de inteles). Multumesc in continuare pentru amabilitate, daca este nevoie va dau nr meu de telefon sa faceti modificarile in contul meu online.

Vio73
#StarMember
Eu zic să aștepți să închei ratele și perioada contractuală și apoi să ceri ceva personalizat. Sau poți lua apoi în rate, din magazinul online.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

mihai_13
Maestru
Vio, ai si tu dreptate, dar este posibil ca in septembrie sa nu mai fie valabila "treaba" cu P30 - pe de alta parte magazinul online este o gluma proasta (sincer imi este si (xxxxxx) sa va povestesc) - de exemplu aveam 22 euro in puncte "mutumesc" am aplicat pentru o cartele prepay si un selfie stick 29 lei +19 lei =48 lei am bagat si un voucer de reducere 10% mai departe am ramas cu 0,18 centi euro in cont !!! ??? adica 52 lei au disparut (22euro =100 lei aproximativ) si inca am de dat 15 lei la curier cu toate ca transportul este gratis ... CE gluma proasta este magazin online imi este si sila sa mai apelez la ei sa-mi dea o justificare penibila. - apropo am facut cerere sa fiu sunat de "ei" sau de cine o fi si au trecut deja 5 zile si nu m-a sunat nimeni, nici nu mai am nevoie ... - toate bune si frumoase cu portocala :), noroc de acest forum ca mai citim si noi zilnic ce vraji mai fac Ei.