anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming la Smart Plus 15

Dragne0525
Începător

Buna ziua,am abonament Smart Plus 15 ,cand am semnat contractul aveam 13 gb internet roaming ,acum mi l au injumatatit la 6,36gb.Am verificat contractul si nu specifica nimic legat de asta si nici ca s ar injumatatii dupa o anumita perioada.Contractul a fost facut pe 02.08.2022.Va rog sa imi spuneti daca a mai intampinat cineva aceasta problema!Am sunat la ei si astept cate 30 minute si tot nu reusesc sa intru in legatura!Multumesc

6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember

Dragne, bun venit in Comunitate!!!!

Din care văd aici, limita la abonamentul tău e de 7GB in roaming.

Screenshot_20230104_143628.jpg

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Aproape sigur asta este, dar in august nu tin minte sa fi fost o promotie de reducere. Totusi, poate are cineva abonamentul (cel redus de la 15E la 7.5E) si sa ne spuna ce cantitate de net are in roaming: 15GB sau 7GB.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

arsradu
Fost #StarMember

Salut,

Nu am abonamentul respectiv, deci nu te pot ajuta cu o explicatie, din pacate.

Dar, daca vrei sa iei legatura cu un consultant, ca sa nu mai stai atat in telefon, ai la dispozitie si chat-ul Djingo. Pentru transfer la operator, trebuie doar sa scrii “transfer operator.”

Client Orange

RafaHelper
#StarMember

Salut @Dragne0525

Cat plătești pentru acest abonament pe factura? Daca este oferta cu 50% reducere( adică plătești 7.5 euro) atunci si traficul alocat pentru roaming este actualizat si oferit in funcție de cat plătești pentru abonament.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

DanielaH
Moderator

@Dragne0525, s-a clarificat situația cu traficul de date în roaming?

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

XtiTM
Începător

Salut, eu sunt in ultimele 3 luni de contract si am sunat la orange pt o oferta. Am acelesi abonament ca si tine. Mi-au zis ca exista o directiva de la UE din sept si ca au o limita de net in roaming pe care o pot ofer, asa ca voi fi nevoita sa ma conformez, voi alege tot smart plus dar cu  8,13 gb in loc de 16 cat am acum.  Asta e…sper ca ti-a fost de folos mesajul meu.