anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Roaming la Smart Plus 15

Dragne0525
Începător

Buna ziua,am abonament Smart Plus 15 ,cand am semnat contractul aveam 13 gb internet roaming ,acum mi l au injumatatit la 6,36gb.Am verificat contractul si nu specifica nimic legat de asta si nici ca s ar injumatatii dupa o anumita perioada.Contractul a fost facut pe 02.08.2022.Va rog sa imi spuneti daca a mai intampinat cineva aceasta problema!Am sunat la ei si astept cate 30 minute si tot nu reusesc sa intru in legatura!Multumesc

5 Răspunsuri 5

delfinas
#StarMember

Dragne, bun venit in Comunitate!!!!

Din care văd aici, limita la abonamentul tău e de 7GB in roaming.

Screenshot_20230104_143628.jpg

Aproape sigur asta este, dar in august nu tin minte sa fi fost o promotie de reducere. Totusi, poate are cineva abonamentul (cel redus de la 15E la 7.5E) si sa ne spuna ce cantitate de net are in roaming: 15GB sau 7GB.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Nu am abonamentul respectiv, deci nu te pot ajuta cu o explicatie, din pacate.

Dar, daca vrei sa iei legatura cu un consultant, ca sa nu mai stai atat in telefon, ai la dispozitie si chat-ul Djingo. Pentru transfer la operator, trebuie doar sa scrii “transfer operator.”

Client Orange

RafaHelper
#StarMember

Salut @Dragne0525

Cat plătești pentru acest abonament pe factura? Daca este oferta cu 50% reducere( adică plătești 7.5 euro) atunci si traficul alocat pentru roaming este actualizat si oferit in funcție de cat plătești pentru abonament.

DanielaH
Moderator

@Dragne0525, s-a clarificat situația cu traficul de date în roaming?