anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este viteza internetului pentru abonamentul fun 11?

Adrian799
Începător

Internetul merge super greu nici nu se trimit mesajele 

1000051092.jpg

1 Soluţie acceptată‚

Pololică
#StarMember

Salutare! 

În 4G+, viteza maximă e de 355Mbps download. Cei 75 Mbps sunt arhisuficienti pentru orice vrei tu să descarci pe mobil. Ce nu-mi dau seama la tine e upload (adică viteza cu care "pleacă" de la tine). Poți instala aplicația Speedtest? Ar fi mai util sa vedem și upload. 

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

FLo1
#StarMember

Salut Adrian. Din câte observ, parametri de viteză sunt ok. Există poate probabilitatea unei congestii în anumite momente ale zilei când poți întâmpina unele dificultăți,  dar nu cu durată permanentă. 

În ce zonă (localitate) întâmpini problemele? Este și pe alte terminale /telefoane? Și în alte zone? 

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Din câte văd eu, ai o viteză destul de bună în acest test, ca și pingul.

Dacă ai acel fun 11, care este redus 50%, ai internet nelimitat la viteză maximă, adică 4g+/5g+, dar care depinde de parametrii rețelei din zona ta și de dispozitivul folosit.

Ce telefon folosești?

Ca fapt divers, eu am acel abonament, dar care nu are reducere de 50 %, deci la preț întreg, dar tot cu vitezele maxime și prind pe 5g cam așa:

Vio73_0-1726673429408.jpeg

Posibil ca în zona ta să fie vreo congestie de rețea, dacă ai rețea 4g+ sau 5g și de aceea vitezele să fie mai mici decât ar trebui, dar totuși sunt viteze bune!

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salutare! 

În 4G+, viteza maximă e de 355Mbps download. Cei 75 Mbps sunt arhisuficienti pentru orice vrei tu să descarci pe mobil. Ce nu-mi dau seama la tine e upload (adică viteza cu care "pleacă" de la tine). Poți instala aplicația Speedtest? Ar fi mai util sa vedem și upload. 

Viteza de upload este aceasta, mi se pare cam puțin comparativ cu cartela

1000051877.jpg

Pentru 4G viteza de upload este foarte buna.